A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Оголошення

Конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки цілісного майнового комплексу споруд та обладнання на них комунального водопостачання на території с-ща Михайлівське

Краснопільська селищна рада оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки цілісного майнового комплексу споруд та обладнання на них комунального водопостачання на території с-ща Михайлівське.

15:07 16.02.2022

Конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки цілісного майнового комплексу споруд та обладнання на них комунального водопостачання на території с. Лісне

Краснопільська селищна рада оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки цілісного майнового комплексу споруд та обладнання на них комунального водопостачання на території с. Лісне.

15:06 16.02.2022

Конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки цілісного майнового комплексу споруд та обладнання на них комунального водопостачання на території с. Земляне

Краснопільська селищна рада оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки цілісного майнового комплексу споруд та обладнання на них комунального водопостачання на території с. Земляне.

15:04 16.02.2022

Конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки цілісного майнового комплексу споруд та обладнання на них комунального водопостачання на території с. Грабовське

Краснопільська селищна рада оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки цілісного майнового комплексу споруд та обладнання на них комунального водопостачання на території с. Грабовське.

15:03 16.02.2022

Конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки цілісного майнового комплексу споруд та обладнання на них комунального водопостачання на території с. Бранцівка

Краснопільська селищна рада оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки цілісного майнового комплексу споруд та обладнання на них комунального водопостачання на території с. Бранцівка.

15:00 16.02.2022

Оголошення на заміщення вакантної посади директора Покровської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів

Відділ освіти Краснопільської селищної ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора  Покровської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Краснопільської селищної ради.

11:07 19.01.2022

Оголошення на заміщення вакантної посади директора Грабовського навчально–виховного комплексу

Відділ освіти Краснопільської селищної ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Грабовського навчально–виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – заклад дошкільної освіти» Краснопільської селищної ради.

11:04 19.01.2022

Оголошення на заміщення вакантної посади директора Тур’янського навчально-виховного комплексу

Відділ освіти Краснопільської селищної ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Тур’янського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – заклад дошкільної освіти» Краснопільської селищноїради.

11:02 19.01.2022

Про визнання обраним депутатом наступного за черговістю кандидата в депутати Краснопільської селищної ради

Визнано  обраним депутатом наступного за черговістю кандидата в депутати по єдиному виборчому списку від Сумської обласної організації ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" Прийму Олену Анатоліївну.

15:00 10.01.2022

Повідомлення про намір здійснити встановлення тарифів на послуги з виробництва та постачання теплової енергії, яка надається ТОВ «Енергобіопостач»

На виконання вимог Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 № 130, ТОВ «Енергобіопостач» пропонує на розгляд розрахунок тарифів на виробництво теплової енергії для потреб установ і організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету.

13:39 04.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь