A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

КОМУНАЛЬНИКИ КРАСНОПІЛЬЩИНИ ПРИЙМАЛИ ВІТАННЯ З НАГОДИ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА

Дата: 17.03.2018 00:08
Кількість переглядів: 1066

В районному Палаці культури відбулися урочисті заходи та святковий концерт з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування, який щорічно відзначається у третю неділю березня.

Цей святковий день присвячений усім працівникам житлово-комунальних господарств і побутового обслуговування населення, які виконують вкрай необхідну справу – забезпечення життєдіяльності міст, надання різних послуг. Саме працівники цієї галузі роблять все можливе для того, щоб життя кожного було комфортним, зручним та безпечним.

Під час урочистої частини заходу Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук відзначив роботу працівників соціально значимої та життєво важливої сфери підкресливши те, що їм вдалося в непростих умовах на належному рівні провести опалювальний сезон, прибирати сніг та розчищати дороги у зимовий період. Керівник громади подякував за освітлені й чисті вулиці, а також за щоденні зручності, які комунальники надають своєю невтомною працею. Юрій Яремчук також вручив грамоти кращим працівникам житлово-комунальної сфери.

За сумлінну плідну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування грамоти отримали директор ТОВ "Теплоенерго" Микола Супрун, начальник відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності Краснопільської селищної ради Інна Лісун, оператори котельні ТОВ "Теплоенерго" Сергій Гавриш та Олександр Зеленський, бухгалтер Краснопільської ЖЕД Олена Гаранжа, інженер-енергетик ТОВ "Теплоенерго" Олексій Цікавий, машиніст екскаватора ТОВ "Теплоенерго" Олександр Давиденко, тракторист Краснопільської ЖЕД Василь Мага та інші працівники сфери.

З найкращими побажаннями до присутніх також звернулися голова райдержадміністраці Сергій Хрупа та заступник голови районної ради Іван Гавенко та вручили грамоти кращим працівникам галузі.

Далі з нагоди свята відбувся чудовий концерт за участю аматорів сцени та виконавців Краснопільського РПК.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь