A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ЮРІЙ ЯРЕМЧУК: "МАЄМО СПРИЯТИ ТВОРЧОМУ ТА ФІЗИЧНОМУ РОЗВИТКУ НАШОЇ МОЛОДІ"

Дата: 20.03.2018 08:09
Кількість переглядів: 998

Керівництво громади не стоїть осторонь і всіляко сприяє підтримці і розвитку позашкільних форм навчання в Краснопільській ОТГ, таких як фізична культура і спорт, гурткова робота, хореографія тощо. Тому важлива увага приділяється оновленню та поповненню матеріально-технічної бази позашкільних закладів об'єднаної громади – Центру дитячої та юнацької творчості та Краснопільської ДЮСШ.

Це та ряд інших питань було обговорено під час робочої наради при Краснопільському селищному голові Юрію Яремчуку за участі начальника відділу освіти Лариси Дерев'янченко, керівників ЦДЮТ Тетяни Лебеденко та ДЮСШ Володимира Мигаля. Крім вже зазначених питань мова йшла також про удосконалення системи позашкільної освіти і залучення якомога більшої кількості дітей до занять у гуртках, секціях та інших напрямків.

«Ініціативна, активна, спортивна та креативна молодь – гордість і показник спроможності громади, лакмусовий папірець роботи освітньої галузі вцілому. Тому спільними зусиллями ми маємо сприяти творчому та фізичному розвитку нашої молоді, адже Краснопільщина – край надзвичайно талановитих та обдарованих людей» – зазначив Юрій Яремчук.

За підсумками наради визначено основні завдання.  Це збільшення  охоплення позашкільною освітою учнів за рахунок нових форм роботи з молоддю, відкриття додаткових підрозділів в старостинських округах громади, що сприятиме збільшенню мережі гуртків і їх наповнюваності.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь