A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

З 1 ЛЮТОГО ДЕРЖГЕОКАДАСТР РОЗПОЧИНАЄ ПЕРЕДАЧУ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ЗЕМЕЛЬ ДО ВЛАСНОСТІ ОБ’ЄДНАНИХ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД

Дата: 06.02.2018 08:14
Кількість переглядів: 1014

З метою узгодження та початку процесу передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність Краснопільської ОТГ при селищному голові Юрію Яремчуку відбулася нарада за участі начальника відділу Держгеокадастру у Краснопільському районі Віталія Лазоренка та в.о. старости Угроїдського, Хмелівського, Чернеччинського, Осоївського старостинських округів.

Так, Кабінетом Міністрів розроблений алгоритм дій, який включає в себе 4 етапи:

Зокрема, це - клопотання ОТГ до відповідного головного управління Держгеокадстру про передачу земель; інвентаризація земель у межах ОТГ; реєстрація земельних ділянок у кадастрі; передача земель у комунальну власність.

Держгеокадастру доручено забезпечити формування земельних ділянок шляхом проведення їх інвентаризації та передати у комунальні власність ОТГ.

- Ми повинні якнайшвидше розпочати даний процес. Краснопільська об'єднана громада вже приступила до підготовки необхідних документів щодо передачі земель.

Управління земельними ресурсами – це саме ті повноваження, які мають здійснюватися на місцях, тому прийняте Урядом рішення удосконалить механізм управління нашою землею та дозволить чітко і в межах законодавства формувати дохідну частину селищного бюджету у частині плати за землю, - зазначив Юрій Яремчук.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь