A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ЗАСІДАННЯ "КРУГЛОГО СТОЛУ" З ПІДПРИЄМЦЯМИ ГРОМАДИ З НАГОДИ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА

Дата: 05.09.2017 08:27
Кількість переглядів: 1046

1 вересня голова Краснопільської селищної ради об’єднаної територіальної громади Юрій Яремчук взяв участь у засіданні "круглого столу" з підприємцями громади з нагоди професійного свята Дня підприємця яке відзначається щорічно в Україні у першу неділю вересня. Засідання відбулося на базі Краснопільського районного центру зайнятості.

На початку зустрічі з короткою інформацією про стан справ на ринку праці в Краснопільському районі виступила директор центру зайнятості Галина Акименко. Вона привітала підприємців із професійним святом, побажала здоров’я, процвітання та мирного неба.

В свою чергу Юрій Яремчук також привітав підприємців напередодні їхнього свята та щиро подякував за порозуміння в роботі та спільний внесок у соціально-економічний стан громади.

- Одним із факторів успішного розвитку громади є тісна взаємодія влади і бізнесу, яка має бути обумовлена постійним діалогом та активною участю підприємців у різних проектах, програмах та безпосередньому житті громади, - відмітив Юрій Яремчук.

Керівник об’єднаної громади також відзначив, що Краснопільська селищна рада плідно працює над залученням інвестицій до громади, створенням нових робочих місць та розвитком інфраструктури регіону.

Крім того учасники "круглого столу" обговорили шляхи майбутньої співпраці влади із підприємствами малого і середнього бізнесу, можливість збільшення робочих місць, обсягів виробництва тощо.

Під час зустрічі кращим підприємцям за вагомий особистий внесок в розвиток підприємництва, багаторічну плідну працю, високий професіоналізм, активну громадську позицію та з нагоди відзначення Дня підприємця України грамоти від Краснопільської селищної ради та районного центру зайнятості вручили Юрій Яремчук та Галина Акименко.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь