A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

МЕТОДИЧНИЙ ПОРАДНИК

Дата: 02.02.2018 08:27
Кількість переглядів: 818

30 січня 2018 року, відповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, на базі Краснопільської загальноосвітньої школи  Краснопільської селищної ради, Свєтловою Т.В., методистом з математики навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО було проведено методичний порадник «Особливості підготовки до ЗНО з математики в 2018 році».

У заході взяли участь 14 учителів, які викладають у закладах загальної середньої освіти Краснопільської, Миропільської ОТГ та Краснопільської районної ради.

Свєтлова Т.В. акцентувала увагу присутніх на важливості підготовки випускників закладів загальної середньої освіти до успішної участі в ЗНО з математики, проаналізувала результативність складання державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання з математики в 2017 році випускниками закладів загальної середньої освіти Краснопільського району.

Наголосила на організаційно-методичних аспектах проведення зовнішнього незалежного оцінювання з математики в 2018 році.

З учителями математики Свєтловою Т.В. проведено практичне заняття-тренінг з розв’язування завдань у формі зовнішнього незалежного оцінювання з математики.

Тетяна Володимирівна ознайомила вчителів з можливістю використання сучасних навчально-методичних посібників та онлайн ресурсів для підготовки учнів до олімпіади та ЗНО-2018 з математики, надала методичні рекомендації щодо підготовки учнів до складання зовнішнього незалежного оцінювання з математики та організації самоосвітньої діяльності учителів математики з підвищення власного фахового рівня.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь