A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ДЛЯ АБІТУРІЄНТІВ СУМЩИНИ: РОЗПОЧАЛАСЬ РЕЄСТРАЦІЯ НА ЗНО

Дата: 07.02.2018 09:04
Кількість переглядів: 1072

В Україні розпочалась реєстрація учасників зовнішнього незалежного оцінювання. Реєстрація триватиме до 19 березня

Для успішної реєстрації для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні, необхідно створити та оформити реєстраційну картку, сформувати пакет документів і передати його до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Реєстраційну картку необхідно сформувати за допомогою спеціального онлайн-сервісу, що функціонує на сайті Українського центру оцінювання якості освіти: (https://zno.testportal.com.ua/registration).

Учасник ЗНО може обрати не більше чотирьох навчальних предметів.

Випускники закладів загальної середньої освіти поточного року під час реєстрації мають зазначити, з яких обраних ними навчальних предметів результати зовнішнього незалежного оцінювання будуть зараховані як оцінки за ДПА.

Учні, слухачі або студенти закладів професійної (професійно-технічної) та вищої освіти, які в поточному навчальному році мають складати державну підсумкову атестацію з української мови, проходитимуть її у формі ЗНО, про що мають вказати під час реєстрації.

Особа, яка успішно пройшла реєстрацію, отримає від регіонального центру сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання, інформаційний бюлетень і реєстраційне повідомлення учасника ЗНО. Ці документи будуть надіслані особам, які проходять державну підсумкову атестацію у формі зовнішнього незалежного оцінювання за адресою навчального закладу, в якому вони навчаються, іншим категоріям – за адресою, вказаною під час реєстрації.

Для окремих категорій осіб передбачено додатковий період реєстрації – з 3 до 21 травня 2018 року. Зокрема, право на реєстрацію в цей період мають: учасники антитерористичної операції та особи, які проживають на тимчасово окупованій території або на території, де органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження, та не мали змоги зареєструватися в основний період.

Особи, які зареєструються в додатковий період, проходитимуть ЗНО під час додаткової сесії.

За інформацією Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти, на Сумщині ЗНО триватиме від 22 травня по 13 червня.

За матеріалами сайту Освіта.ua: http://osvita.ua/test/59301/

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь