A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ЮРІЙ ЯРЕМЧУК: "ЕФЕКТИВНЕ ВИКОРИСТАННЯ ФІНАНСОВОГО РЕСУРСУ - Є ЗАПОРУКОЮ РОЗВИТКУ ОБ'ЄДНАНОЇ ГРОМАДИ"

Дата: 29.12.2017 09:18
Кількість переглядів: 1052

27 грудня 2017 року консультанти Офіс реформ у Сумському регіональному відділенні Асоціації міст України завітали до Краснопільської об'єднаної територіальної громади. Основною метою візиту стало проведення семінару «Особливості формування бюджетів об'єднаних територіальних громад» для розпорядників бюджетних коштів, старост та керівництва об’єднаної територіальної громади на чолі з Краснопільським селищним головою Юрієм Яремчуком.

- Зараз Краснопільська громада працює в новому статусі, з більшими повноваженнями та обов'язками, тому фахова інформаційна підтримка та нові знання нам не завадять. Тим більше, що даний семінар стосуватиметься саме питань бюджету. Бо як відомо, ефективне використання фінансового ресурсу - є запорукою розвитку об'єднаної громади, - розпочинаючи захід зазначив Юрій Яремчук.

В ході роботи семінару регіональні консультанти Асоціації міст України познайомили присутніх зі складанням проектів кошторису, бюджетних запитів, паспортів бюджетних програм та обов'язками головних розпорядників, розпорядників нижчих рівнів, старост у процесі формування бюджету об'єднаної територіальної громади та створенні бюджету участі. Після завершення основної частини навчання, учасники обговорили питання передачі майна зі спільної власності територіальних громад сіл та селищ Краснопільського району до комунальної власності Краснопільської селищної ради об’єднаної територіальної громади та питання приєднання сусідніх сільських рад до ОТГ.

За інформацією Офісу реформ у Сумському регіональному відділенні Асоціації міст України

https://www.facebook.com/decentralization.marathon/

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь