A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ФОРМУВАННЯ ПСИХОЛОГІЧНОЇ ГОТОВНОСТІ УЧАСНИКІВ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ ДО РОБОТИ В УМОВАХ НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ

Дата: 01.03.2018 09:40
Кількість переглядів: 1455

28 лютого на базі Краснопільської  гімназії відбувся семінар – практикум «Формування психологічної готовності учасників освітнього процесу до роботи в умовах Нової української школи» для працівників психологічних служб закладів освіти Краснопільської селищної ради. Учасники семінару під керівництвом Бесараб Віри, завідувача методичним кабінетом відділу освіти, обговорили основні напрямки та зміст діяльності спеціалістів психологічної служби з організації психологічного супроводу освітнього процесу в умовах реформування школи.

Дядечко Надія, практичний психолог Краснопільської ЗОШ І - ІІІ ступенів, де пілотується новий Державний стандарт початкової загальної освіти, поділилася досвідом роботи психологічного супроводу учасників освітнього процесу. Працюючи в групах учасники семінару розробили рекомендації щодо  психологічного супроводу першокласників.

У рамках практичної частини В.В.Бесараб  провела заняття з елементами тренінгу з теми «Емоційна готовність педагогічних працівників до інноваційної діяльності в умовах реформування школи», на якому учасники семінару отримали інформацію про основні компоненти готовності до інноваційної діяльності, розробили модель вчителя готового працювати в умовах Нової української школи.

Практичний психолог Краснопільської філії Краснопільської ЗОШ І -ІІІ ступенів Мікаєлян Світлана продемонструвала можливості методу арттерапевтичних технік, спрямованих на пошук внутрішнього резерву педагогічних працівників в професійній діяльності в контексті впровадження Концепції Нова українська школа.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь