A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМИ ПОВОДЖЕННЯ З ТВЕРДИМИ ПОБУТОВИМИ ВІДХОДАМИ – ВАЖЛИВИЙ НАПРЯМОК РОБОТИ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 11.09.2017 10:16
Кількість переглядів: 1315

З метою вирішення проблеми поводження з твердими побутовими відходами, забезпечення утримання території в належному санітарному стані, зменшення негативного впливу відходів на довкілля та здоров’я населення свого часу Краснопільською районною державною адміністрацією розроблено інвестиційний проект «Створення комплексної системи поводження з твердими побутовими відходами у Краснопільському районі Сумської області».

Для реалізації даного проекту в грудні місяці 2016 року було придбано новий сміттєвоз для збору та вивозу твердих побутових відходів. Також даний проект передбачає виготовлення баків та облаштування місць збирання сміття, організація його вивозу на полігон, який знаходиться на території Великобобрицької сільської ради.

Так зокрема на території Краснопільської громади вже розпочалися роботи по облаштуванню місць роздільного збирання твердих побутових відходів, де окремо визначено місце для пластика. Наразі в самому Краснопіллі вже повноцінно функціонує 3 таких майданчика. Всього на території селища до кінця цього року планується облаштування 11 ділянок та виготовлення 52 баків.

- Розглядаючи питання вивезення твердих побутових відходів необхідно більш активно проводити роз’яснювальну роботу з населенням щодо укладання нових угод, сортування та збирання сміття. Нашим завданням залишається створення всіх необхідних умов для цього, – наголосив Юрій Яремчук.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь