A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

УРОЧИСТОСТІ ДО ДНЯ ПРАЦІВНИКА ЛІСУ В ДП «КРАСНОПІЛЬСЬКИЙ ЛІСГОСП»

Дата: 18.09.2017 10:46
Кількість переглядів: 1054

В третю неділю вересня працівники лісового господарства святкують своє професійне свято. В ДП «Краснопільський лісгосп» відбулися урочистості. З привітальним словом до колективу звернулися Краснопільський селищний голова об’єднаної територіальної громади Юрій Яремчук та голова районної ради Віталій Савоненко. Вони відзначили своїми грамотами старшого механіка лісгоспу Анатолія Попова, тракториста на лісогосподарських роботах Краснопільського лісництва Василя Загорулько, головного бухгалтера підприємства Галину Попову, електромонтера Олександра Ваніна та електрогазозварника Віктора Красюка.

- Лісова галузь Краснопільщини розвивається у позитивному напрямку. Окрім того, лісогосподарські підприємства району ДП «Краснопільське лісове господарство» та «Краснопільський агролісгосп» є одними з найбільших роботодавців в сфері реального сектору економіки та по праву вважаються бюджетоутворюючим підприємствами, що в свою чергу, сприяє наповненню місцевого бюджету. Саме тому економічна стабільність лісових підприємств є важливою складовою соціально-економічного розвитку Краснопільщини, – зазначив Юрій Яремчук.

Свій колектив з святом привітав і директор ДП «Краснопільський лісгосп» Віктор Мороз, який подякував за роботу і за дорученням начальника обласного управління лісового та мисливського господарства вручив Почесну грамоту головному економісту Людмилі Басараб, майстру лісу Великобобрицького лісництва Ігорю Безкровному. Своїми грамотами і подяками відзначив кращих працівників господарства: майстра лісу Миколу, лісничого Олега Стадніченка, інженера-технолога Сергія Ніколаєнко і багато інших. Довів до колективу, що Почесною грамотою Державного агентства лісових ресурсів України нагороджений Валерій Борисенко – верстатник деревообробних верстатів, винесена Подяка Голови Держлісагентства трактористу Осоївського лісництва Віктору Зозулі.

Працівників лісгоспу прийшли привітати вихованці Краснопільської філії Краснопільської ЗОШ I-III ступенів. З привітальним словом до лісівників звернулася завідуюча філією Марія Придатко. На святі були вшановані учасники АТО. Урочистості закінчилися святковим концертом.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь