A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ГОЛОВА КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ЮРІЙ ЯРЕМЧУК ПІДПИСАВ МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ З ВСЕУКРАЇНСЬКОЮ АСОЦІАЦІЄЮ ЦЕНТРІВ НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ

Дата: 20.09.2017 12:02
Кількість переглядів: 1116

У рамках співпраці Краснопільський центр надання адмінпослуг отримає низку переваг – інформаційну, навчання працівників, сприяння в розширенню надання послуг тощо.

Меморандум про співпрацю з Асоціацією також підписали представники управління «Центр надання адміністративних послуг у м. Суми», в.о. міського голови м. Охтирка Мартим’янов Сергій, селищний голова смт. Недригайлів Остапчук Ігор та начальник управління адміністративних послуг Роменської міської ради Оганесян Павліна.

Слід відмітити, що Асоціація – перша професійна організація, яка має на меті акумулювати напрацювання кращих ЦНАПів, поширити накопичений досвід та практики для інших 700 центрів по всій Україні.

- Підписання даного меморандуму для нас це, перш за все, обмін досвідом, підвищення ефективності роботи Краснопільського ЦНАПу, впровадження нових технологій та додаткові можливості впровадження інших проектів, адаптованих до європейської практики, – відмітив Юрій Яремчук.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь