A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

РОБОЧА ПОЇЗДКА ЮРІЯ ЯРЕМЧУКА ДО ОСОЇВСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ

Дата: 18.11.2017 14:21
Кількість переглядів: 1130

З метою вирішення проблемних питань жителів об’єднаної громади, вивчення потреб старостинських округів та подальшого формування бюджету, програми соціально-економічного розвитку Краснопільської ОТГ на 2018 рік керівник громади Юрій Яремчук відвідав Осоївський старостинський округ.

Керівник громади провів зустріч з жителями віддаленої вулиці Стрілки, де гостро стоїть проблема облаштування дороги з твердим покриттям задля повноцінного транспортного сполучення з Осоївкою.

В ході візиту Юрій Яремчук відвідав місцевий навчально-виховний комплекс, обговорив з освітянами питання впровадження нового державного стандарту загальної початкової освіти, зміцнення матеріально-технічної бази закладу.

Слід зазначити, що в Краснопільській ОТГ реалізовується Концепція Нової української школи, впровадження нових освітніх технологій в навчанні та створення нового освітнього середовища, до чого будуть залучені всі освітні заклади об'єднаної громади.

Не менш актуальним залишається питання енергоефективності, в рамках якого в Осоївському НВК придбано новий котел на альтернативному виді палива – щепі.

- В громаді даний проект є пілотним, якщо він себе успішно зарекомендує, то ми будемо розповсюджувати подібні котли на всі інші заклади соціальної сфери Краснопільської ОТГ, - зазначив Юрій Яремчук.

Побував очільник громади і в Осоївському фельдшерському пункті та амбулаторії загальної практики сімейної медицини, де він також поспілкувався з колективами медичних закладів. Підняті там питання стосувалися оновлення матеріально-технічної бази закладів, проведення поточних ремонтів, забезпечення закладів необхідними медикаментами тощо.

- Розвиток галузі охорони здоров'я громади, у тому числі на засадах сімейної медицини, має відбуватися в рамках ухвалених Верховною Радою законопроектів, що дають старт медичній реформі, які мають підвищити доступність та якість медичного обслуговування у сільській місцевості, - підкреслив Юрій Яремчук.

Окремим пунктом робочої поїздки було обговорення з представниками Осоївського старостинського округу питань благоустрою. Так, в рамках цих заходів відбувається облаштування майданчиків для збору твердих побутових відходів, опрацьовується проект по облаштуванню зони відпочинку в с. Осоївка.

- Вже розпочата робота з старостинськими округами по виготовленню відповідних проектів щодо облаштування скверів, парків та зон відпочинку в кожному окрузі об'єднаної громади. Створення комфортних умов проживання є одним із головних наших завдань, - наголосив Юрій Яремчук.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь