A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДБУЛАСЯ НАРАДА КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ОТГ

Дата: 07.03.2018 15:22
Кількість переглядів: 1023

Відповідно до плану роботи відділу освіти Краснопільської селищної ради 5 березня 2018 року під керівництвом начальника відділу освіти Лариси Дерев’янченко відбулася нарада керівників  закладів освіти Краснопільської селищної ради. У нараді взяли участь Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук, секретар селищної ради Ірина Юхта.

Особливі акценти у ході наради були зверненні на облаштування освітнього середовища для учнів 1-х класів 2018 року та ознайомлення з особливостями нового Державного стандарту початкової освіти. Керівник відділу освіти презентувала присутнім досвід роботи закладів освіти інших областей щодо облаштування освітнього простору та окреслила завдання, які є першочерговими для реалізації нового Державного стандарту початкової освіти в 2018-2019 н. р.

- Настав час змін. На сьогоднішній день учні здобували знання в школі, мета Нової української школи – оволодіння учнями компетентностей. А це залежить від креативності всього педагогічного колективу та самовіддачі в роботі, - зауважила Лариса Леонідівна.

Приєднався до обговорення даного питання Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук, який наголосив на творчому підході педагогічних колективів до організації освітнього процесу, необхідності написання власних проектів, участі в міжнародних програмах та грантах, залучення батьківської громадськості до створення достойних умов здобуття освіти маленькими українцями.

- Вже з квітня місяця ми готові виділити кошти для придбання обладнання школам в рамках проекту впровадження нового державного стандарту загальної початкової освіти, будуть оснащуватись робочі місця вчителя, придбаватимуться мультимедійні дошки тощо. Поряд з цим, ви повинні знати, що на сьогоднішній день кошти будуть виділятись лише на дійсно суспільно-корисні проекти та перспективні ідеї. Тож запрошуємо навчальні заклади громади до співпраці, - наголосив Юрій Яремчук.

У ході наради були розглянуті  наступні питання:

– про організацію харчування учасників освітнього процесу та процедури тендерних закупівель;

– про проходження курсів підвищення кваліфікації педагогічними та медичними працівниками закладів освіти у 2019 році;

– про склад колегії відділу освіти;

– про стан реєстрації учнів 11 класів на зовнішнє незалежне оцінювання в 2018 році;

– про відміну відряджуваних листів;

- про замовлення підручників для учнів 1 та 10 класів.

Із зазначених питань інформували начальник відділу освіти Лариса Дерев’янченко, завідувач методичного кабінету Віра Бесараб, головні   спеціалісти відділу  освіти Аліна Мостова та Ірина Гургура, методист методичного кабінету Раїса Прилєпа.

На нараді були обговорені питання тендерних закупівель продуктів харчування, де оголошено про заключення договорів на закупівлю молока та молочних продуктів і їх поставку в заклади освіти. Крім того, тривають тендерні процедури по закупівлі інших необхідних продуктів харчування, а також паливно-мастильних матеріалів та твердого палива, які завершаться найближчим часом. Піднімалися питання загальної гігієни в закладах освіти, епідеміологічну ситуацію на території на території Краснопільської селищної ради в 2017 році, перспективи створення об’єднаної профспілки Краснопільської селищної ради.

Всі присутні керівники отримали установчі документи зі змінами внесеними на підставі рішення сесії десятої сесії Краснопільської селищної ради сьомого скликання, оновлені печатки та штампи, що дасть змогу повноцінно працювати закладам освіти у підпорядкуванні відділу освіти Краснопільської селищної ради.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь