A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДБУЛАСЯ ДЕВ'ЯТА СЕСІЯ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 02.01.2018 15:43
Кількість переглядів: 1141

На останній в 2017 році дев'ятій сесії селищної ради, яку провів селищний голова Юрій Яремчук було розглянуто 6 питань порядку денного, які попередньо були опрацьовані на постійних комісіях селищної ради.

Це зокрема:

- Про схвалення проекту рішення про приєднання Тур’янської сільської ради «Про добровільне об’єднання територіальних громад».

- Про затвердження Положення про територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Краснопільської селищної ради.

- Про укладання договорів про співробітництво територіальних громад щодо надання адміністративних послуг у формі реалізації  спільного проекту «Центри безпеки територіальних громад».

- Про укладання договорів про співробітництво територіальних громад щодо надання адміністративних послуг у формі реалізації спільного проекту «Надання адміністративних послуг».

У ході цієї сесії також прийнято рішення, що стосується укладення договорів оренди та затверджено Антикорупційну програму Краснопільської селищної ради на 2017-2020 роки.

Крім цього, в зв'язку з чисельними зверненнями громадян, на розгляд депутатів виносилось питання щодо встановлення мобільної вишки на приміщенні бувшого "Універмагу".

- Останнім часом до селищної ради надходила дуже велика кількість звернень та скарг від жителів селища Краснопілля з приводу розміщення даної вишки. Мушу вас завірити, що до Краснопільської селищної ради не надходило жодного документального звернення чи то від оператора мобільного зв'язку Vodafone, чи від власника будівлі Краснопільської райспоживспілки щодо встановлення вишки мобільного зв'язку в самому центрі селища. Ми проводили ряд зустрічей як з керівництвом райспоживспілки, та із відповідними службами з приводу роз'яснень процедури встановлення такої вишки, її впливу на жителів та навколишнє середовище, потужності випромінювання і таке інше.

Я вважаю поведінку оператора і власника приміщення не коректним. Адже, перш за все, повинна бути врахована думка громади, - зазначив Юрій Яремчук.

Аби пояснити свої дії, з приводу даної ситуації, до слова був запрошений голова правління Краснопільської райспоживспілки Сергій Миронов, який зазначив, що підприємством норм законодавства не порушено.

Далі селищні обранці підтримали звернення до відповідних служб та відомств щодо роз'яснення законних чи не законних дій власника будівлі та мобільного оператора по встановленню вишки.

- Ми повинні поважати одне одного та тих людей, хто тут мешкає, враховувати їх думку, - в черговий раз наголосив Юрій Яремчук. - Ми максимум будемо реагувати та діяти, робити все, аби дане питання вирішилось на користь громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь