A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 14.09.2017 15:57
Кількість переглядів: 953

Під час засідання виконавчого комітету, яке пройшло під головуванням селищного голови Юрія Яремчука, члени виконкому прийняли рішення з 13 питань порядку денного, що стосувалися різних сфер життєдіяльності об’єднаної громади.

Спочатку було затверджено список дітей дошкільного віку по ДНЗ смт Краснопілля. Далі з інформацією про роботу закладів культури на території селищної ради виступила начальник відділу культури і туризму Краснопільської райдержадміністрації Анжела Назаренко. Так, зокрема, робота бібліотек в 2017 році була спрямована на заохочування населення до користування бібліотеками, поповнення книжкових фондів тощо.

- Якщо говорити про селище Краснопілля, то ми зараз працюємо над проектом по створенню музею спорту, який буде знаходитися в районі Успенки, що в свою чергу буде слугувати доповненням іншого проекту, а саме закладення парку ім. Леоніда Жаботинського, - зазначив підводячи підсумки з даного питання Юрій Яремчук.

З інформацією про стан торгівельного обслуговування населення виступив начальник відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності Віталій Расторгуєв. Він зазначив, що станом на 01.09.2017 року торгівельне обслуговування населення Краснопільської селищної ради здійснюють 118 закладів роздрібної торгівлі, розміщено 67 торгівельних закладів, 11 закладів ресторанного господарства та 31 заклад побутового обслуговування.

Про стан підготовки закладів соціально-культурної сфери Самотоївського старостинського округу до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 роки доповів в.о. старости Іван Перерва.

Крім того, під час засідання члени виконавчого комітету обговорили та ухвалили рішення щодо діяльності відділу «Центр надання адміністративних послуг» Краснопільської селищної ради, а також ряд інших важливих питань життєдіяльності об’єднаної громади. Були прийняті рішення про надання матеріальної допомоги.

З усіх питань члени виконавчого комітету затвердили відповідні рішення.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь