A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ЮРІЙ ЯРЕМЧУК З РОБОЧОЮ ПОЇЗДКОЮ ВІДВІДАВ САМОТОЇВСЬКИЙ СТАРОСТИНСЬКИЙ ОКРУГ

Дата: 16.04.2018 23:09
Кількість переглядів: 854

З метою вирішення проблемних питань жителів старостинських округів громади, вивчення їх потреб продовжуються робочі поїздки селищного голови Юрія Яремчука населеними пунктами Краснопільської ОТГ.

Спочатку керівник громади відвідав село Глибне, де провів зустріч з активом села та відвідав Глибнянський фельдшерський пункт.

Селян турбували питання, що стосуються вуличного освітлення, забезпечення населеного пункту мережею Інтернет, встановлення майданчиків для збору твердих побутових відходів, облаштування вуличних колодязів, а також функціонування закладів культури та охорони здоров’я.

- Вирішення цих питань вже заплановано в поточному році та передбачені кошти згідно програми соціально-економічного розвитку Краснопільської ОТГ. А облаштування фельдшерського пункту буде здійснюватись методом співфінансування з ТОВ «Думівське» в рамках соціальної угоди, - запевнив мешканців села Глибне Юрій Яремчук.

Далі очільник громади подібну зустріч з активом села провів у Самотоївці. Тут його мешканців турбували питання покращення роботи закладів соціальної сфери, зміцнення їх матеріально-технічної бази, ремонт дорожнього покриття, окремо піднімались питання благоустрою.

Відповідаючи на питання Юрій Яремчук зазначив, що будуть продовжені ремонтні роботи по Самотоївській АЗПСМ. Також в рамках виділеної субвенції на розвиток сільської інфраструктури вирішуватиметься питання заміни вікон в Самотоївській школі та реконструкція котельні Самотоївського ДНЗ, продовжуватимуться роботи по впровадженню нового освітнього середовища по початковій ланці. Крім того, на останній сесії селищної ради виділені кошти на впровадження реформи охорони здоров'я на первинній ланці, оснащення робочого місця лікаря необхідною оргтехнікою.

Також спільно з старостою Іваном Перервою та депутатом від округу Олександром Журавльовим Юрій Яремчук обговорив питання благоустрою села Самотоївка. Зокрема мова йшла про закладення на території населеного пункту зелених, квіткових алей та клумб.

В цей день на території округу працював мобільний ЦНАП Краснопільської селищної ради, де послугами мобільного підрозділу скористалося близько 25 жителів Самотоївського старостинського округу з питань реєстрації жителів, соціальних та пенсійних послуг, земельних питань тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь