A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 21.04.2018 14:49
Кількість переглядів: 830

20 квітня 2018 року відбулося засідання виконавчого комітету Краснопільської селищної ради, яке провів керівник об'єднаної громади Юрій Яремчук. Згідно порядку денного на розгляд було винесено 10 питань, з яких прийнято відповідні рішення.

По першому питанню про виконання селищного бюджету за I квартал 2018 року з інформацією виступила начальник відділу фінансів Краснопільської селищної ради Лариса Василенко. Вона зазначила, що фактично за звітний період до бюджету надійшло 30 795,8 тис. грн., з них до загального фонду – 29 919,6 тис. грн. (27,4 відсотка до затверджених обсягів  на рік), спеціального фонду – 876,2 тис. грн. (94,3 відсотка). З державного бюджету до загального фонду отримано: базової дотації – 617,1 тис. грн. (25 відсотків до планового показника на рік); освітньої субвенції 6 150,0 тис. грн. (23,1 відсотка); медичної субвенції 3 596,5 тис. грн. (29,5 відсотка). З обласного бюджету до загального фонду одержано: дотації на здійснення переданих з державного бюджету видатків з утримання закладів освіти та охорони здоров’я за рахунок відповідної додаткової дотації з державного бюджету 1 079,0 тис. грн. (17,5 відсотка річного обсягу); субвенції за рахунок залишку коштів освітньої субвенції, що утворився на початок бюджетного періоду 208,8 тис. грн.; субвенції на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету 11,3 тис. грн. З районного бюджету Краснопільського району до загального фонду  надійшли інші субвенції на утримання територіального центру 261,4 тис. грн., центру дитячої та юнацької творчості 120,9 тис. грн., центру надання адміністративних послуг 36,8 тис. грн.

- Основне навантаження на бюджет в плані видатків передбачається у весняно-літній період, коли будуть виконуватись ряд тих заходів та робіт передбачених програмою соціально-економічного розвитку Краснопільської ОТГ на 2018 рік, - додав підсумовуючи дане питання Юрій Яремчук.

Члени виконкому своїм рішенням затвердили заходи щодо запобігання лісовим пожежам та забезпечення пожежної безпеки на території селищної ради та затвердили План організаційних і практичних заходів щодо запобігання загибелі людей на водних об’єктах Краснопільської селищної ради.

Крім того, були надані дозволи на встановлення дитячого майданчика в селах Мозкове, Чернеччина, Хмелівка та дозвіл на реконструкцію вуличного освітлення в селі Осоївка.

Завершуючи засідання виконкому Юрій Яремчук подякував за конструктивну роботу членам виконавчого комітету, керівникам структурних підрозділів селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь