A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ПРО ОСНОВНІ НАПРЯМКИ ПОДАЛЬШОГО ФУНКЦІОНУВАННЯ СИСТЕМИ ОСВІТИ ГРОМАДИ ТА РОЗВИТОК СІЛЬСЬКИХ ТЕРИТОРІЙ

Дата: 23.04.2018 23:33
Кількість переглядів: 1220

На сьогодні одними із головних завдань залишається підготовка закладів освіти громади до нового 2018-2019 навчального року, впровадження нового державного стандарту загальної початкової освіти по всіх закладах об’єднаної громади, що передбачає облаштування освітніх закладів мультимедійним обладнанням, меблями тощо та втілення на базі Краснопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, яка визначена опорним закладом громади, другої черги проекту створення «Нової української школи» - школи майбутнього, де на сьогоднішній день повністю завершено процес тепломодернізації - замінено вікна та утеплено фасад і дах приміщення.

- Підняття освітнього потенціалу громади, забезпечення рівного доступу до якісної освіти – це ті завдання сьогодення над якими всі ми повинні спільно працювати, - на цьому наголосив Юрій Яремчук під час наради з начальником відділу освіти Ларисою Дерев’янченко та начальником відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності Віталієм Расторгуєвим.

Також під час наради мова йшла про створення та облаштування інклюзивно-ресурсного центру, придбання шляхом співфінансування з державним бюджетом 3-х шкільних автобусів.

Відповідно з начальником відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності Віталієм Расторгуєвим було обговорено питання освоєння державної субвенції, що має отримати громада на розвиток сільських територій. Зокрема 4.8 млн. грн., що передбачено для Краснопільської ОТГ будуть розподілені між старостинськими округами: по Самотоївській та Осоївській школах передбачається заміна вікон, а в Хмелівці планується направити кошти на реконструкцію водогону. По Угроїдському та Чернеччинському старостинських округах питання на стадії опрацювання, під що саме будуть виділені кошти.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь