A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ТРИВАЄ БЛАГОУСТРІЙ ТА ОЗЕЛЕНЕННЯ ТЕРИТОРІЇ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ОТГ

Дата: 27.04.2018 15:47
Кількість переглядів: 949

У рамках проведення весняної толоки трудовими колективами, жителями територіальної громади виконано значний обсяг робіт по благоустрою сіл і селищ ОТГ, наведенню санітарного і естетичного порядку, озелененню, впорядкуванню кладовищ, пам’ятників, Меморіалів загиблим воїнам, лісосмуг, прибережних зон водних об’єктів, ремонт доріг, в’їздів у населені пункти тощо.

Селищним головою Юрієм Яремчуком проведено робочі наради із в.о.старост, начальниками структурних підрозділів виконавчого апарату, керівниками комунальних підприємств щодо проведення заходів з благоустрою.

25 квітня з ініціативи селищної влади працівники трудових колективів Краснопілля привели у належний стан в’їзд у Краснопілля з боку Мезенівки. Учасники толоки прибрали чималу територію, вирубали чагарники, вивезли сміття, побілили стовбури дерев та бордюри.

Також цього дня Краснопільська селищна рада розпочала роботи по усуненню наслідків негоди спричиненої весняним сніготаненням на перехресті вулиць Першотравнева та Мічуріна.

Наступного дня роботи було не менше. Спочатку працівники селищної ради працювали на впорядкуванні лісосмуги, а далі роботи продовжились по благоустрою території по вулиці Маяковського біля скверу Леоніда Жаботинського, де обабіч дороги було висаджено 387 кущів ялівця козацького. Крім того, цього дня працівниками колективів Краснопілля було висаджено 84 кущів ялівця звичайного, біля приміщення районного суду, центру дитячої та юнацької творчості, Краснопільської гімназії, ДНЗ «Колосок», стадіону «Колос», а також висаджено 60 кущів троянд в центральній частині селища.

Роботи з благоустрою і надалі продовжуватимуться.

- Наступним етапом в цьому напрямі буде закладення і висадження клумб та квіткових композицій в центральній садибі та по старостинським округам. Також будуть висаджені зелені насадження біля Пам’ятника воїнам-афганцям, по вулиці Сумська та в центральній частині селища Краснопілля. Це далеко неповний перелік завдань, котрі стоять перед нами. Робіт, як бачимо, чимало, тому лише спільними зусиллями, варто братися до справи, -  зазначив Юрій Яремчук.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь