A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВИСТАВКА-ФОРУМ «ТЕХНОЛОГІЇ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ ТА ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ»

Дата: 27.04.2018 15:53
Кількість переглядів: 975

26 квітня 2018 року начальник відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності  Краснопільської селищної ради Інна Лісун, а також головний спеціаліст відділу Олександр Щербак взяли участь у Форумі – виставці «Технології енергоефективності та енергозбереження для малого та середнього підприємництва Сумщини». Форум відбувся в м Суми у  Конгрес-центрі СумДУ. Захід був організований Центром підтримки бізнесу м. Суми у рамках ініціативи Європейського Союзу за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку, за сприяння Сумської обласної державної адміністрації.

Даний форум орієнтований на власників підприємств малого, середнього та великого бізнесу, а також для органів державної влади та органів місцевого самоврядування,  які зацікавлені у підвищенні економічної ефективності господарської діяльності шляхом впровадження енергозберігаючих технологій.

Учасники форуму мали змогу ознайомитися  із сучасними технологіями енергозбереження та можливостями їх практичного застосування,  переглянути презентації напрацювань компаній у сфері технологій енергозбереження, а також ознайомитися  із продуктами та рішеннями, які пропонували учасники виставки.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь