A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

КРАСНОПІЛЛЯ ПОПОВНИЛОСЯ ЗЕЛЕНИМИ НАСАДЖЕННЯМИ

Дата: 04.05.2018 23:28
Кількість переглядів: 1084

Так, 3 травня в рамках місячника озеленення на території Краснопілля працівниками селищної ради було висаджено 165 кущів зелених насаджень. Зокрема на перехресті вулиць Осіння та Сумська була закладена альпійська гірка, висаджено квіти та зелені рослини, а саме ялівець колоновидний, ялівець козацький та самшит.

Також були закладені клумби та висаджені зелені насадження по вулиці Сумська. Крім того, біля своїх будівель територію впорядковували та висаджували рослини працівники відділення Ощадбанку, філії «Краснопільський РЕМ» та відділу культури. Поряд з цим триває благоустрій пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам, де завдяки членам Краснопільської районної організації Української спілки ветеранів Афганістану було обсаджено прилеглу територію меморіалу.

- Благоустрій наших сіл і селищ - це обличчя громади та одна із передумов розвитку та залучення додаткових інвестицій. Закликаю усіх дбати про чистоту навколо себе, адже чисте довкілля – це наше здоров’я та краса нашого рідного краю.

Наступним етапом буде робота по дорожньому покриттю, яка вже триває, де наше завдання та завдання дорожньої служби повністю завершити ямковий ремонт доріг. На сьогоднішній день ми також чекаємо оголошення тендеру на проведення робіт по реконструкції частини дороги від Краснопілля до Угроїд, - зазначив Юрій Яремчук.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь