A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

МАЙБУТНЄ ТВОРИТЬСЯ СЬОГОДНІ

Дата: 06.05.2018 11:10
Кількість переглядів: 1077

ХХІ століття – це століття освіти, духовності й інформативності, пріоритетності знань і мобільності. Відтак, навчання набуває нових ознак: потрібно вчити вчитися. У  легкоатлетичному манежу Сумського державного університету 03 травня 2018 року зібралися на урочисте обласне свято "Майбутнє в твоїх руках" – свято вшанування переможців, свято її величності науки, свято таланту, на якому відзначали найкращих учнів, які гідно представили свою школу, місто, район чи селищну раду на ІІІ та ІV етапах Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін та конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України.

Гості  теплими словами  та щирими побажаннями  вітали переможців Всеукраїнських олімпіад  та конкурсів. Кожному  учню було вручено винагороди.  Відзначали тих учнів, кому пощастило представляти область на заключних етапах  олімпіад та конкурсів.

Цього року 6 призових місць вибороли 5 учнів закладів загальної середньої освіти Краснопільської громади – це учні Краснопільської школи та Краснопільської гімназії (Свириденко Руслана – ІІ місце з екології ( учитель Заболотько Н.В.), Акименко Віталій, –ІІІ місце з англійської мови( учитель Якуба Н. С.), Шляхун Денис –ІІІ місце з біології(учитель Заболотько Н.В.) та ІІІ місце з інформаційних технологій (учитель Чехунова Л.В.) Платонова Дарина( учителі Завгородня Т.Д. та Завгородня Н.П.), Мигаль Валерія – ІІІ місце з трудового навчання (учитель Корніжнко О.І.) .

«Від чого залежить успіх? Успіх справи - від професіоналізму. Успіх людини-від цілеспрямованості. Успіх держави залежить від патріотизму і відданості, успішних справ, успішних людей. Сьогодні у цьому залі-успішні, цілеспрямовані, наполегливі люди, патріоти Батьківщини, патріоти нашого краю. Адже кожен своєю працею і конкретними справами доводить любов і відданість Батьківщині, власну громадянську позицію і гідність. І кожна перемога і успіх юних інтелектуалів, вчителів, батьків - це квітка у вінок слави нашої Сумщини, рідної школи», - відмітив очільник області Микола Клочко.

«Дорогі діти, любі вчителі, шановні батьки! Ви-надія держави, гордість області, цвіт нації. Дякую за працю, сумління і значні здобутки в інтелектуальному марафоні 2017-2018 року! Діти! Схоже, ви  по-особливому відчули відповідальність і власну причетність до становлення сильної європейської України, бо здобули в олімпіадах та конкурсах на державному рівні  блискучі перемоги! Дякую за висококласну роботу! Хай не втрачається ініціатива, запал, енергія, відданість і наполегливість!», - підкреслила у виступі директор Департаменту освіти і науки Вікторія Гробова.

Обдарованих дітей слід вшановувати, нагороджувати та стимулювати до підкорення нових вершин!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь