A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ЗМАГАЛИСЬ ЮНІ ПОЖЕЖНИКИ

Дата: 14.05.2018 19:28
Кількість переглядів: 954

11 травня у м. Суми, у Палаці дітей та юнацтва, був проведений перший зональний етап ХХІV Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних. У ньому взяли участь 8 команд Сумської області. Краснопільську об’єднану  територіальну громаду представляла команда "Вогняний дракон" Чернеччинського навчально-виховного комплексу.

Наші юні пожежники вивчали історію розвитку пожежної справи, засоби та способи порятунку людей, отримували ґрунтовні знання і навички щодо дій у різних надзвичайних ситуаціях. Весь цей матеріал школярі творчо продемонстрували членам журі у конкурсі «Домашнє завдання». Дружинівці через театральну постановку, пісні, танці піднімали актуальні питання пожежної безпеки, пропагували здоровий спосіб життя, розповідали, як необхідно діяти у різних надзвичайних ситуаціях, аби допомогти собі та ближньому.

Фестиваль пройшов гамірно та швидкоплинно. Всі команди виступали яскраво, рухливо, весело, дотепно, артистично, створюючи справжній феєрверк емоцій у залі, викликаючи гучні оплески та непідробні овації.

Попри те, що команди повинні були змагатися, поза сценою серед учасників панувала приязна дружня атмосфера. Запекла боротьба між командами не зародила ні протиріччя ні сумніви, що вкотре доводить цілковиту єдність усіх учасників, які розуміють, що Фестиваль - це не лише можливість реалізувати свою творчість, а й знайти нових друзів та засвоїти правила безпеки. Дружина «Вогняний дракон» Чернеччинського НВК гідно представила нашу громаду, бажаємо їм успіхів та перемог в майбутньому!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь