A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ПРОДОВЖУЮТЬСЯ РОБОЧІ ПОЇЗДКИ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ЮРІЯ ЯРЕМЧУКА НАСЕЛЕНИМИ ПУНКТАМИ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ОТГ

Дата: 15.06.2018 08:36
Кількість переглядів: 1181

Так, під час робочої поїздки до Угроїдського старостинського округу керівник громади відвідав заклади соціальної сфери та провів зустрічі з їх  колективами. Мешканців старостату турбували питання ремонту дорожнього покриття, функціонування закладів освіти та охорони здоров’я, благоустрою та облаштування зон відпочинку тощо.

- Ми будемо прикладати максимум зусиль, щоб питання ремонту доріг в окрузі зрушилось з місця, - запевнив мешканців округу Юрій Яремчук. - Хочу повідомити, що Службою автомобільних доріг у Сумській області оголошено тендер на поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення від Краснопілля до Угроїд. Поряд з цим, опрацьовується питання ремонту дорожнього покриття методом співфінансування з державним бюджетом по селищу Угроїди, кошти під ці цілі вже виділено.

В рамках робочої поїздки очільник громади відвідав місцеву школу, де наразі виготовляється проектно-кошторисна документація по її реконструкції, що передбачатиме заміну вікон, ремонт даху та утеплення приміщення. Поряд з цим, в навчальному закладі повним ходом триває підготовка та облаштування класних та ігрових кімнат початкової ланки за державною програмою «Нова українська школа».

Також під час поїздки Юрій Яремчук зосередив увагу на питанні створення умов для культурно-спортивного дозвілля мешканців Угроїдського старостинського округу. Тут вирішенням даної проблеми дозвілля селян можливе за умови облаштування та розмежування сільського стадіону на спортивну, ігрову та відпочинкову зони.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь