A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

У КРАСНОПІЛЛІ ВІДКРИЛИ СПОРТЗАЛ ДЛЯ ЗАНЯТТЯ ВІЛЬНОЮ БОРОТЬБОЮ

Дата: 22.06.2018 17:11
Кількість переглядів: 1031

19-го червня на базі дитячо-юнацької школи Краснопільської селищної ради, за підтримки Національного корпусу Суми разом зі Спортивним корпусом у Краснопіллі урочисто відкрито новий спортивний зал.

Подивитися на новенький зал зібралися близько сотні жителів селища. Почесне право перерізати червону стрічку і відкрити спортзал було надане всім причетним до його створення.

До урочистостей долучився Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук, який у знак вдячності нагородив представників Національного корпусу Гордієнка Володимира та Івана Комарицького, голову благодійної організації «ДОБРО В КОЖНОМУ" Валентина Альошина, тренера з вільної боротьби Руслана Лемешко почесними грамотами за «високий професіоналізм, особистий внесок у розвитку спорту, плідну працю на користь громади…».

- Краснопільщина спортивний край, славний своїми вихідцями та здобутками, тому наше завдання робити все можливе, щоб і надалі продовжувати ті славні традиції, розвивати спортивну інфраструктуру та покращувати матеріально-технічну базу наших спортивних закладів. Краснопільська дитячо-юнацька школа представлена багатьма видами спорту, і тепер, з відкриттям цієї спортивної зали вона матиме в своєму активі силовий вид спорту - вільна боротьба. Переконаний, що з цього залу вийдуть майбутні призери та чемпіони обласних, всеукраїнських та міжнародних змагань, аби з честю і гідністю нести славу спорту Краснопільщини, Сумщини та України, - зазначив у своєму вітальному слові Юрій Яремчук.

Крім того, керівник громади подякував усім, хто був причетний до відкриття спортивної зали.

Голова Спортивного корпусу, заслужений працівник фізкультури та спорту України, заслужений тренер України, майстер спорту з вільної боротьби – Володимир Гордієнко розповів плани на майбутнє, та зазначив, що спортивні тренування - одне з найважливіших складових формування молоді та висловив сподівання, на високі досягнення учнів у спорті.

Вітаючи винуватців торжества, заступник голови спортивного корпусу Іван Комарицький зауважив, що новий спортзал стане справжнім осередком фізичного виховання, сприятиме формуванню олімпійців та допоможе виростити здорове покоління.

На завершення відкриття тренери провели відкрите тренування для всіх охочих.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь