A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

В КРАСНОПІЛЛІ ЗАПОЧАТКОВАНО КОНКУРС «КРАЩИЙ БАГАТОКВАРТИРНИЙ БУДИНОК» ТА «КРАЩИЙ БУДИНОК ПРИВАТНОГО СЕКТОРУ»

Дата: 22.06.2018 17:15
Кількість переглядів: 774

20 червня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Краснопільської селищної ради, яке провів керівник об'єднаної громади Юрій Яремчук. Згідно порядку денного на розгляд було винесено 12 питань, з яких прийнято відповідні рішення.

На засіданні було затверджено проектно-кошторисну документацію реконструкції мережі вуличного освітлення в смт Краснопілля, с. Глибне та с. Лозове.

- Прийняття цих рішень дозволить нам розпочати роботи по розширенню мережі вуличного освітлення в селищі Краснопілля, зокрема, по вулицях Перемоги, Слави, Механізаторів та ряду інших. Крім того, триває розробка проектів по іншим населеним пунктам старостинських округів, - відмітив Юрій Яремчук.

Також рішенням виконкому було започатковано проведення конкурсу «Кращий багатоквартирний будинок» та «Кращий будинок приватного сектору».

- Конкурс матиме на меті покращення благоустрою селища Краснопілля, розвиток і підтримку ініціативи жителів, які приймають активну участь у роботі по належному утриманню багатоповерхових будинків, прибудинкових територій, приватних садиб. Також відповідно рішення утворено комісію та затверджено положення проведення конкурсу, - проінформувала начальник відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності Інна Лісун.

Оцінювання буде проходити за наступними критеріями: - чистота в під’їздах, біля під’їздів та на території двору; - наявність справного освітлення в під’їздах; - утримання в належному стані віконних рам, дверних блоків, поштових скриньок  в під’їздах; - естетичне оформлення садиби; - наявність номерного знаку та таблички з назвою вулиці на будинку; - охайний вид фасаду будинку та двору садиби тощо. Конкурс проводитиметься щороку з 01 по 15 липня.

Члени виконкому також надали дозвіл на встановлення пам’ятної дошки І. Багряному та на облаштування пішохідного переходу по вул. Перемоги в смт Краснопілля, була надано допомогу на поховання та заслухано звіт начальника Краснопільської ЖЕД про проведену роботу за рік.

В свою чергу керівник громади дав доручення начальнику комунального підприємства Григорію Маслюку активізувати роботу по заключенню договорів на вивезення твердих побутових відходів з жителями громади, підготувати інформацію щодо формування тарифів на послуги ЖЕДу та проводити роботи по ліквідації стихійних сміттєзвалищ.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь