A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ЮРІЙ ЯРЕМЧУК ПРОЗВІТУВАВ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ РОБОТИ ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЗА РІК ДІЯЛЬНОСТІ

Дата: 29.06.2018 00:02
Кількість переглядів: 1072

27 червня 2018 року, згідно ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в районному Палаці культури відбувся звіт Краснопільського селищного голови Юрія Яремчука про результати роботи виконавчих органів ради за рік діяльності. На звіті окрім мешканців Краснопільської ОТГ були присутні народний депутат України Олександр Сугоняко та голова Краснопільської районної ради Віталій Савоненко.

Керівник об’єднаної громади у своєму звіті детально зупинився на аналізі основних фінансових, економічних та соціальних показників, розповів про найбільші здобутки та досягнення, поділився планами на майбутнє.

Серед основних досягнень Юрій Яремчук відмітив реалізацію двох проектів: «Реконструкція частини приміщень першого поверху адміністративної будівлі в центр надання адміністративних послуг (ЦНАП)» та «Створення пересувного відділення Краснопільського ЦНАПу для надання інклюзивних послуг населенню об’єднаної територіальної громади». Також у 2017 році розпочато реалізацію проекту «Реконструкція Краснопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів» за кошти державного фонду регіонального розвитку. У 2017 році на І етапі реалізації проекту здійснено заміну віконних блоків на металопластикові та проведено зовнішнє утеплення. На даний час триває оздоблення фасаду приміщення.

На стадії завершення процес облаштування скверу ім. Леоніда Жаботинського. На даний час на території скверу вже встановлені силові тренажери, дитячий майданчик, споруджена альтанка, а також проведено озеленення території та встановлено освітлення. Вартість робіт склала 203,148 тис. грн.

Слід відмітити, що у 2017 році спільно з громадськістю та Центром розвитку місцевого самоврядування була розроблена Стратегія розвитку Краснопільської громади до 2020 року.

- Стратегія розвитку територіальної громади є найважливішим документом в процесі творення власного соціально-економічного розвитку, з  використанням внутрішнього та зовнішнього потенціалів. Використання цих чинників повинно відбуватися системно та бути скерованим на відповідні пріоритети та цілі, - наголосив Юрій Яремчук.

Під час доповіді очільник громади розповів також, що планується реалізація різних проектів з залученням міжнародних коштів та коштів різних рівнів бюджетів: - реконструкція стадіону «Колос», - реалізується проект будівництва Центру безпеки громади, - реалізація державного проекту будівництво амбулаторії в смт. Угроїди, - створення Містечка пригод та започаткування Фестивалю «WooD-скульптур», - започаткування Фестивалю сімейного дозвілля «Fish-фест» та ряд інших проектів.

На завершення своєї промови Юрій Яремчук висловив сподівання на подальшу конструктивну та плідну співпрацю депутатського корпусу, виконавчого комітету та виконавчого апарату, соціально-відповідального бізнесу спрямовану на соціально-економічний розвиток Краснопільської об’єднаної територіальної громади.

- Дякую усім, хто підтримував і допомагав селищній раді у виконанні заходів по розвитку, хто не словами, а справами доводив свою небайдужість до становлення і розвитку нашої громади, - резюмував Юрій Яремчук.

 

Звіт селищного голови за перший рік діяльності Краснопільської селищної ради (об’єднаної територіальної громади).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь