A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

«FISH-ФЕСТ» - СВЯТО РОДИНИ, СВЯТО РИБАЛКИ ТА СВЯТО СІМЕЙНОГО ДОЗВІЛЛЯ

Дата: 10.07.2018 08:20
Кількість переглядів: 1224

Провести вихідний день на свіжому повітрі в колі близьких та друзів – саме для цього був проведений фестиваль сімейного дозвілля «Fish-Фест». Концертна програма, конкурси риболовів, конкурс на краще приготування рибної юшки та каші, розваги для дітей, спортивні змагання, фото зона, майстер-класи та інші втіхи були запропоновані організаторами фестивалю - Краснопільською селищною радою, що відбувся в урочищі Бабачина 8 липня 2018 року.

З нагоди відкриття фестивалю до присутніх звернулися Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук, голова районної ради Віталій Савоненко та голова громадської організації "Любителів рибалки-Бабачина" Володимир Вербенко.

- Це перший подібний захід в рамках об’єднаної територіальної громади, спрямований на популяризацію сімейного дозвілля, ідея про проведення якого виникла ще в 2017 році та була включена в Стратегію розвитку громади. Все, що можна було включити в програму такого свята ми по можливості задіяли та подбали як про дорослих, так і про малечу – аби кожен міг знайти заняття до душі, - зазначив Юрій Яремчук.

Керівник громади також привітав всіх жителів громади зі святом родини, святом рибалки та святом сімейного дозвілля, він побажав хорошого відпочинку, приємних емоцій та подякував всім, хто був причетним до організації фестивалю.

- Тільки завдяки спільній праці ми забезпечимо поступальний соціально-економічний розвиток нашої громади, благополуччя і достаток її жителів. Сьогоднішнє свято яскраво продемонструвало таку єдність - чуття єдиної родини, – резюмували Юрій Яремчук.  

У рамках святкової програми відбулися конкурси риболовів та конкурс на краще приготування рибної юшки і каші, де на вміння ловити рибу та приготування страв міг поправлятися кожен охочий, хто завітав на свято. Тож переможцем в номінації «Риба-велетень» став Олександр Бондарь, в номінації «Рибний улов» переможцями стали Микола Мигаль, Віктор Колодка та Віктор Василенко, в номінації «Рибна сімейка» - Віталій Колодка. Далі дійшла черга і до визначення кращих по приготуванню польової каші. Тут конкурсна комісія визначила кращих та не скупилася на компліменти в адресу колективу Хмелівського старостинського округу, учасників громадської організації "Любителів рибалки-Бабачина", колективу районного палацу культури та команду любителів активного відпочинку «Я і моя команда». Усіх учасників конкурсів привітали та нагородили цінними подарунками Юрій Яремчук та Віталій Савоненко.

Протягом усього дня працювали торгівельні точки місцевих приватних підприємців, з обласного центру та інших міст області та країни. На кожен товар був покупець.

Також під час фестивалю працівниками Краснопільської районної бібліотеки для дітей було організовано дитяче містечко «Капітошка», де гості свята мали можливість отримати майстер-клас по виготовленню оберегів з природних матеріалів, діяли батути, солодка вата, та інші розваги для дітей. Крім того, під час фестивалю було проведено безпрограшну потішну лотерею.

З інтересом відвідувачі фестивалю спостерігали за спортивними змаганнями підняттям гирі та армреслінгу, призери яких також були відзначені грамотами та подарунками.

Добігло до кінця і це чудове свято сімейного дозвілля. Воно було наповнене для людей змістовним відпочинком, щирим спілкуванням, незабутніми враженнями.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь