A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ РЕФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я

Дата: 17.07.2018 17:19
Кількість переглядів: 989

Відбулася зустріч Краснопільського селищного голови Юрія Яремчука з лікарями КНП Краснопільського РЦПМСД, які обслуговують населення Краснопільської ОТГ.

Під час зустрічі були обговоренні проблемні питання та процес реформування первинної ланки, а саме: забезпечення комп’ютерною технікою та доступом до високошвидкісного Інтернету кожного лікаря первинної ланки, приведення матеріально-технічного стану закладів первинної ланки у відповідність до табелю технічного оснащення.

- При впровадженні будь-яких реформ, в галузі охорони здоров’я зокрема, ми повинні рівнятися на кращих, задля досягнення позитивних результатів, як для медичних працівників так і для кожного громадянина, - відмітив Юрій Яремчук. Крім того, керівник громади висловив готовність фінансової підтримки в реалізації державної політики в галузі охорони здоров’я.

Також Юрій Яремчук привітав молодих спеціалістів сімейних лікарів, які висловили бажання працювати в сільській місцевості, а саме Жаботинського Святослава - сімейного лікаря АЗПСМ с. Осоївка та Васюк Ірину - сімейного лікаря АЗПСМ с. Чернеччина.

Першочергова задача лікарів і всього медичного персоналу полягає у активному заключенні декларацій. На сьогоднішній день їх укладено 6985 декларацій.

- Наше спільне завдання з керівництвом Центру первинної медико-санітарної допомоги вже з першого жовтня поточного року почати співпрацювати з Національною службою здоров’я України, - наголосив Юрій Яремчук.

Наприкінці липня Служба оголосить другу хвилю підписання договорів із закладами, що надають первинну медичну допомогу. Для того щоб підписати договір зі Службою та отримувати фінансування за новою моделлю, медичні заклади мають стати комунальними некомерційними підприємствами, підключитися до електронної системи охорони здоров’я та підписувати декларації пацієнтів про вибір лікаря первинної медичної допомоги.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь