A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

РОЗПОЧАЛИСЯ РЕМОНТНІ РОБОТИ ХАРЧОБЛОКУ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ОПОРНОЇ ШКОЛИ

Дата: 19.07.2018 17:02
Кількість переглядів: 923

Велике коло проблемних питань, які накопичувалися в кожній галузі десятиріччями, в сферах житлово-комунального господарства, освіти, культури, охорони здоров’я, вирішення яких потребує великих капіталовкладень та об’єднання зусиль всіх гілок влади і бюджетів різних рівнів. Та поряд з цим необхідна тісна партнерська співпраця із місцевим соціально відповідальним бізнесом.

Краснопільська об’єднана територіальна громада працює з усіма сільгоспвиробниками які розташовані на її території та є головними бюджетоутворюючими джерелами наповнення селищного бюджету. В цьому році заплановано здійснення ряду проектів в розрізі кожного старостинського округу та центральної садиби.

Одним із таких проектів є ремонт харчоблоку Краснопільської школи, який реалізовується спільно з Агрохолдингом «Кернел». З метою обговорення подальшої співпраці, була проведена чергова зустріч Краснопільського селищного голови Юрія Яремчука з заступником директора СТОВ  «Дружба Нова» Агрохолдингу «Кернел» Олегом Власенком. Керівник громади разом з представником агрохолдингу відвідали навчальний заклад та проінспектували хід ремонтних робіт шкільної їдальні.

- Проблема поточного ремонту харчоблоку назріла давно, власне роботи по якому не проводився ще з 1984 року. Нині стоїть завдання завершити ремонт та ввести в експлуатацію даний об’єкт до першого вересня поточного року. Реалізація цього проекту дасть змогу підвищити комфортність перебування дітей у навчальному закладі.

Ми і надалі будемо інформувати мешканців громади щодо подальших кроків спільної роботи селищної ради з місцевим бізнесом по кожному проекту, що буде реалізовуватись на території селищної ради, - зазначив Юрій Яремчук.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь