A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ЮРІЙ ЯРЕМЧУК: «ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ ПОТРЕБУЄ НАЛЕЖНОГО ВИКОНАННЯ ПОСАДОВИХ ОБОВ’ЯЗКІВ ТА ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ»

Дата: 24.07.2018 11:08
Кількість переглядів: 724

По причині численних звернень жителів Угроїдського старостинського округу при Краснопільському селищному голові Юрію Яремчуку відбулася нарада за участі заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Василя Лавріненка, секретаря селищної ради Ірини Юхти щодо посилення роботи з благоустрою на території населених пунктів вищезазначеного старостинського округу.

Під час наради порушувались питання ліквідації стихійних сміттєзвалищ, покосу порослі та чагарників, проведення по округу активної роз’яснювальної роботи з населенням по заключенню угод на вивезення твердих побутових відходів та в цілому питання роботи місцевого комунального господарства.

- Незадовільною вважаю роботу працівників старостинського округу в питанні організації роботи з благоустрою, вчасному реагуванні на звернення та запити громадян. Необхідно виправляти ситуацію та в максимально короткі строки привести вигляд всіх населених пунктів округу в належний стан, - наголосив Юрій Яремчук. - Спільними зусиллями ми маємо виконати ряд завдань, які сьогодні стоять перед нами - це проведення відповідних заходів, що стосуються будівництва амбулаторії в Угроїдах в рамках державної програми по розвитку сільської медицини; початок дорожніх робіт по селищу; проведення освітлення по двом улицям за рахунок виділеної субвенції з державного бюджету на розвиток інфраструктури та організація і проведення старостинським округом Дня села Угроїди, яке має відбутись 28 липня. Крім того, мають продовжуватись роботи по підготовці Угроїдської школи до навчального року та по впровадженні нового державного стандарту загальної початкової освіти в рамках концепції «Нової української школи» -  на 1 вересня навчальний заклад має бути забезпеченим новим обладнанням та зроблені ремонти приміщень початкової ланки.

Ми вимагаємо відповідальної роботи від кожного, без винятку, старостинського округу, серйозного ставлення до виконання своїх посадових обов’язків. Адже децентралізація – це не лише об’єднання територій, а передусім відповідальність як керівництва громади і старостинських округів так і кожного жителя задля створення комфортних умов проживання, - резюмував Юрій Яремчук.

За результатами наради селищним головою Юрієм Яремчуком було дано відповідні доручення та завдання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь