A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ЯСКРАВА, СУЧАСНА ТА ЕНЕРГОЕФЕКТИВНА: ТРИВАЄ РЕКОНСТРУКЦІЯ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ОПОРНОЇ ШКОЛИ

Дата: 27.07.2018 15:01
Кількість переглядів: 1041

У 2017 році розпочато реалізацію проекту «Реконструкція Краснопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Краснопільської селищної ради (інженерні мережі та оздоблення приміщень)» за кошти Державного фонду регіонального розвитку та місцевого бюджету. У минулому році на І етапі реалізації проекту здійснено заміну віконних блоків на металопластикові та проведено зовнішнє утеплення. На даний час триває оздоблення фасаду приміщення.

Аби оглянути як саме відбуваються оздоблювальні роботи та окреслити подальші кроки реконструкції з робочим візитом до Краснопільської школи разом з представниками підрядної організації завітав начальник управління капітального будівництва Сумської облдержадміністрації Анатолій Ворожко.

-  Готовим об’єкт має бути до початку нового навчального року. Зараз повним ходом триває фарбування фасаду та паралельно ведуться оздоблювальні роботи центрального входу, - говорить Анатолій Ворожко.

Поряд з цим, в Краснопільській школі триває ремонт харчоблоку, який здійснюється за підтримки Агрохолдингу «Кернел». Вже придбано нові парти, меблі і необхідну оргтехніку для облаштування класів початкової ланки в рамках реалізації концепції «Нової української школи».

Також, поряд зі школою побудують сучасний стадіон. Там буде футбольне поле зі штучним покриттям. Нині узгоджуються організаційні моменти щодо початку будівництва об’єкту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь