A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ЗАХОДИ З НАГОДИ 75 РІЧНИЦІ ВИЗВОЛЕННЯ КРАСНОПІЛЛЯ ВІД НІМЕЦЬКО-ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ

Дата: 09.08.2018 14:32
Кількість переглядів: 1111

8 серпня 2018 року минає 75 річниця визволення Краснопілля від німецько-фашистських загарбників. Щоб вшанувати цю поважну дату біля Меморіалу загиблих воїнів на мітинг-реквієм зібралися представники місцевої влади, трудових колективів, громадськості.

Минають роки, відлітають у вічність. Минуло багато часу відколи на Краснопільщину прийшов довгоочікуваний мир, вистражданий, оплачений найвищою ціною людського життя. Все далі відходять грізні і важкі роки Другої світової війни, але не згасає пам’ять про тих, хто не шкодував своєї крові,свого життя.

Для кожного з нас річниця визволення – це завжди світлі почуття і водночас незмовкаючі дзвони пам'яті, що б'ють у людські серця.

- Ми у вічному боргу перед нашими визволителями за обірвану війною юність, за зразки мужності, силу духу, самопожертву, які ви виявили в боях за рідну землю, - зазначив у своїй промові Юрій Яремчук. - Хочу висловити слова вдячності воїнам, які визволили Краснопілля від ненависного ворога та воїнам землякам, які нині захищають мир і спокій на сході країни. Тепер естафету старших поколінь продовжують люди, які люблять рідне селище, дбають про його красу і благоустрій, роблять Краснопілля привабливим, комфортним для проживання. За це їм велика подяка.

З нагоди вшанування пам’ятної дати до присутніх також звернулися голова районної ради Віталій Савоненко, голова райдержадміністрації Сергій Хрупа та голова Краснопільської районної організації ветеранів Володимир Дяченко.

Світлу пам’ять загиблих у боях за визволення нашого краю, усі присутні вшанували хвилиною мовчання, по тому відбулось покладання квітів до меморіалу Слави.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь