A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДБУВСЯ ТЕНДЕР ЩОДО ПОТОЧНОГО СЕРЕДНЬОГО РЕМОНТУ АВТОМОБІЛЬНОЇ ДОРОГИ ЗАГАЛЬНОГО КОРИСТУВАННЯ ДЕРЖАВНОГО ЗНАЧЕННЯ Т-19-18 КРАСНОПІЛЛЯ - КОНТРОЛЬНО-ПРОПУСКНИЙ ПУНКТ "ПОКРОВКА"

Дата: 14.08.2018 19:29
Кількість переглядів: 953

- Одне з питань, яке чи не найбільше хвилює жителів громади, це ремонт доріг. Тому успішне завершення даного тендеру є надважливою подією для нашої громади. Згідно документації сума тендеру складає близько 57 млн. грн., а протяжність ділянки дороги яку буде відремонтовано становить майже 7 км. Роботи мають розпочатись найближчим часом, - зазначив Юрій Яремчук.

Саме з метою узгодження початку робіт та графіку їх виконання відбулася виїзна нарада Краснопільського селищного голови Юрія Яремчука з представником підрядної організації та першим заступником начальника Служби автомобільних доріг у Сумській області Сергієм Овчаренком.

Крім цього, в ході наради оглянуто початок робіт  за кошти громади і обласного бюджету на ділянці від Угроїд до Краснопілля, де проводиться дрібний ямковий ремонт. Також спільно з активом села обговорено шляхи найбільш доцільного проведення відповідних робіт та використання місцевих і обласних коштів.

- Дуже приємно, що нам вдалося зрушити з місця питання ремонту доріг в громаді. Наші звернення до голови Сумської облдержадміністрації Миколи Клочка та голови обласної ради Володимира Токаря не залишилися поза увагою і ми сьогодні відчуваємо їх підтримку та порозуміння, - підкреслив Юрій Яремчук.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь