A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДБУЛАСЯ ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПЛАНУ ДІЙ ЗІ СТАЛОГО ЕНЕРГЕТИЧНОГО РОЗВИТКУ ТА КЛІМАТУ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ОТГ НА 2018- 2030 РОКИ

Дата: 23.08.2018 23:48
Кількість переглядів: 1131

23 серпня в рамках проекту «Організація співпраці малих міст України, громадянського суспільства та експертного середовища у питаннях енергобезпеки» відбулася презентація проекту Плану дій зі сталого енергетичного розвитку та клімату Краснопільської об’єднаної територіальної громади на 2018-2030 роки. Презентацію представили президент фонду «Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу» Руслан Щербаков та віце-президент фонду Віктор Медвєдєв.

На зазначений захід були запрошені представники робочої групи з розробки Плану, керівники підприємств громади, начальники відділів селищної ради, відповідальні особи за енергетичний менеджмент, а також голови профільних комісій та депутати Краснопільської селищної ради. Під час презентації були внесені пропозиції до заходів Плану враховуючи думку, а також побажання представників місцевої влади.

Розробка Плану дій є базовим документом для співпраці з міжнародними організаціями у сфері енергоефективності та використанні відновлювальних джерел енергії. План передбачає системні інвестиції в термомодернізацію муніципальних будівель, системи тепло, водопостачання, зовнішнього освітлення, озеленення.

Протягом найближчого часу проект Плану буде розміщено на сайті Краснопільської селищної ради для ознайомлення та врахування пропозицій громадськості.

На найближчих сесіях ради заплановано прийняття даного Плану, який є важливим документом для Краснопільської ОТГ, як одного з учасників провідної ініціативи ЄС «Угода мерів». Після затвердження План буде розміщено на офіційній веб-сторінці європейської ініціативи "Угода мерів" для ознайомлення з ним експертів Європейської Комісії і його погодження.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь