A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ПЕРШИЙ ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ СУМСЬКОЇ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ОЛЕКСАНДР МАРЧЕНКО З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАВ КРАСНОПІЛЬСЬКУ ОТГ

Дата: 29.11.2017 16:52
Кількість переглядів: 877

У Краснопільській об’єднаній територіальній громаді Олександр Марченко разом із селищним головою Юрієм Яремчуком, представниками підрядної організації, яка проводить ремонтні роботи, відвідали Краснопільську загальноосвітню школу I-III ступенів, оглянули будівлю навчального закладу, класні та ігрові кімнати початкової ланки.

- Приємним є те, як даний проект від колись озвученої ідеї та мрії про створення одного із найкращих закладів освіти в області, перейшов в його практичне втілення. І ми на власні очі можемо спостерігати як триває процес реконструкції навчального закладу. Підняття освітнього потенціалу, забезпечення рівного доступу до якісної освіти – це ті завдання сьогодення над якими всі ми повинні спільно працювати, аби виховувати всебічно розвинену, обдаровану та цілеспрямовану особистість, - підкреслив керівник Краснопільської ОТГ.

Слід зазначити, що Краснопільська школа відібрана з поміж 100 пілотних шкіл для участі в новому Державному стандарті початкової загальної освіти.

Олександр Марченко оглянув, як відбувається утеплення фасаду Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів, окреслив з проектантами необхідний об’єм робіт на 2018 рік з капітального ремонту Краснопільської опорної школи в рамках ініціативи «Новий освітній простір», обговорив технічні моменти щодо впорядкування прилеглої території тощо.

- Наразі в Краснопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбувається процес тепломоднернізації, який є втіленням першої черги проекту створення «Нової української школи», вартістю близько 10 млн. гривень. Завершити комплекс утеплення мають вже наприкінці грудня. Паралельно йде робота, і по облаштуванню на території школи футбольного майданчика зі штучним покриттям. На весні наступного року мають початися роботи по облаштуванню території навчального закладу, - зазначив Юрій Яремчук.

Далі посадовці ознайомились з тим, як саме тривають ремонтні роботи по створенню нового Центру надання адміністративних послуг Краснопільської ОТГ. Фінансується реконструкція в рамках програми U-LEAD Сomponent 2 «Створення центрів надання адміністративних послуг та підвищення поінформованості населення про місцеве самоврядування», яку реалізує шведська компанія SKL International.

На завершення свого візиту на Краснопільщину Олександр Марченко побував на місці створення скверу ім. Л. Жаботинського, де нині вже зроблено великий об'єм робіт з облаштування території. Цей проект передбачає створення рекреаційної зони, спорудження пам’ятного знаку Л. І. Жаботинського та розміщення спортивного і дитячого майданчиків. На даний час вже вимощені тротуарні доріжки та продовжуються роботи з облаштування прилеглої території, здійснено озеленення та встановлена альтанка. Крім того, паралельно ведуться роботи по ремонту будівлі клубу, який згодом буде слугувати музеєм спортивних досягнень Краснопільщини.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь