A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ОБГОВОРЮВАЛИСЬ СТРАТЕГІЧНІ ПРІОРИТЕТИ ЗБАЛАНСОВАНОГО РОЗВИТКУ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 29.11.2017 17:01
Кількість переглядів: 935

28 листопада 2017 року відбулося друге засідання Робочої групи по розробці стратегії розвитку Краснопільської об'єднаної територіальної громади, яке провів Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук. В заході також взяли участь директор Сумського підрозділу Центру розвитку місцевого самоврядування Олександр Хоруженко та експерт Центру розвитку Григорій Стариков.

На зустрічі дискутувались стратегічні пріоритети збалансованого розвитку Краснопільської громади, обговорювались ідеї проектів для реалізації в межах стратегії. Також для формулювання "місії громади", Сумський ЦРМС спільно з Краснопільської селищною радою, ініціювали конкурс серед школярів з приводу формулювання місії для об`єднаної громади.

Голова об’єднаної громади Юрій Яремчук розповів про перші досягнення та подальші плани і завдання в розбудові Краснопільської ОТГ.

Для досягнення ще більших результатів, громаді необхідна покрокова стратегія розвитку над якою громада працює спільно з експертами Сумського Центру розвитку місцевого самоврядування.

Невід'ємною частиною формулювання стратегічного бачення розвитку громади, звісно є проведення SWOT-аналізу, який допоможе визначити «слабкі» та «сильні» сторони громади. Визначаючи «слабкі», громада зможе сама собі поставити діагноз, і формуючи стратегію - отримати ліки від «захворювання». А детально вивчивши свої «слабкі» сторони, використовувати «сильні» стане значно простіше.

Краснопільська ОТГ має стати однією з перших на Сумщині об’єднаних громад, яка затвердить на сесії свою стратегію розвитку на 3 роки. Вона повинна стати «дорожнім путівником», за яким потрібно рухатись в правильному напрямку розвитку території, вважає радник з питань регіонального розвитку Сумського ЦРМС Григорій Стариков.

- Формуючи головний стратегічний документ розвитку нашої громади, ми намагатимемось залучити якомога ширше коло експертів, жителів громади, учнівську молодь до написання реального та якісного соціально-економічного плану розвитку об’єднаної громади. А саме головне - ми маємо створити такі умови, щоб люди які зараз проживають в громаді хотіли тут залишитись і надалі, щоб наша молодь не виїжджала і не покидала рідного краю, а всі ми разом працювали над відродженням Краснопільщини, - наголосив Юрій Яремчук.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь