A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

РОЗВИТОК МЕДИЧНОЇ ГАЛУЗІ ГРОМАДИ - В ПРІОРИТЕТІ

Дата: 11.10.2017 22:08
Кількість переглядів: 1517

Одним із пріоритетних напрямків в роботі керівництва об’єднаної територіальної громади та депутатського корпусу є розвиток галузі охорони здоров’я і підвищення стандартів надання медичних послуг, покращення матеріально-технічної бази лікувальних установ, створення комфортних умов як для пацієнтів так і лікарів.

Окреслюючи перспективи розвитку медичної галузі в громаді слід відзначити, що на сьогоднішній день частково завершені ремонтні роботи по КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги».

- В приміщенні Центру проведено поточний ремонт в кабінеті прийому лікаря-педіатра, щеплювального кабінету, кабінету зберігання імунобіологічних препаратів, реєстратури та коридору на суму 220 490 грн. Проведена заміна 11 вікон на металопластикові. Це лише перша черга проведення ремонтних робіт, які далі будуть продовжені, - говорить головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Валентина Масалітіна.

Крім того, проведено поточний ремонт приміщення в АЗПСМ села Осоївка, зокрема, в кабінеті прийому лікаря, коридорі, встановлено нові міжкімнатні двері, відремонтовано підлогу. Сума витрат склала 105 344 грн. Поточний ремонт приміщення також проведений і в Осоївському ФП. Тут завершено перекриття покрівлі, замінено вікна на металопластикові.

В Угроїдському АЗПСМ замінено 13 вікон на металопластикові, ведуться роботи по ремонту кабінетів та вже проведено ремонт покрівлі.

Слід зазначити, що вже розпочато роботи по капітальному ремонту Самотоївської АЗПСМ, де на базі закладу планується відновлення діяльності лабораторії, яка буде обслуговувати жителів Самотоївського і Чернеччинського старостинських округів. В Глибнянському ФП замінено вікна на металопластикові.

– Наші лікувальні заклади потребують і оновлення обладнання, і проведення в них ремонтів. В рамках Року охорони здоров’я проголошеного в 2016 році нам дещо вдалося зробити в цьому напрямку, проте попереду ще багато роботи. Подбавши про вирішення питань медичної галузі, ми подбаємо про збереження здоров’я жителів громади, – зазначив Юрій Яремчук.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь