A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

КЕРІВНИК КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ОТГ ЮРІЙ ЯРЕМЧУК ЗАПОЧАТКУВАВ НЕОБХІДНУ В СУЧАСНИХ УМОВАХ ПРАКТИКУ РОБОТИ – РОБОЧІ ПОЇЗДКИ НАСЕЛЕНИМИ ПУНКТАМИ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 01.11.2017 22:40
Кількість переглядів: 855

З метою вирішення проблемних питань жителів об’єднаної громади, вивчення потреб старостинських округів для подальшого формування бюджету та програми соціально-економічного розвитку Краснопільської ОТГ на 2018 рік керівник громади Юрій Яремчук розпочав робочі поїздки населеними пунктами громади.

Так, 31 жовтня 2017 року очільник громади відвідав село Глибне Самотоївського старостинського округу, де він провів особистий прийом громадян, побував в закладах соціальної сфери.

Селян турбували питання, що стосуються громадських інтересів: заміна ламп вуличного освітлення, забезпечення населеного пункту мережею Інтернет, встановлення майданчиків для збору твердих побутових відходів, облаштування вуличних колодязів, а також поповнення матеріально-технічної бази закладів культури та охорони здоров’я. Чимало питань стосувалися і особистого характеру, такі як призначення субсидії, земельні питання тощо.

З усіх порушених питань було надано вичерпні відповіді, по окремим дано доручення до розгляду і виконання відповідним структурним підрозділам.

- Ряд завдань буде виконано в поточному році, інші заплановано на 2018 рік, про виконання яких буде прозвітовано на наступній зустрічі з громадою села, - зазначив Юрій Яремчук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь