A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ОБГОВОРИЛИ КОНЦЕПЦІЮ СТВОРЕННЯ ТА ОБЛАШТУВАННЯ ПАРКУ ІМЕНІ Л. ЖАБОТИНСЬКОГО

Дата: 12.10.2017 22:42
Кількість переглядів: 1057

Краснопільський селищний голова об’єднаної територіальної громади Юрій Яремчук провів виїзну нараду з представниками місцевих підприємств та служб з питань реалізації проекту закладення скверу ім. Леоніда Жаботинського.

- Даний проект передбачає розміщення на території парку силових тренажерів, дитячого майданчику, бесідки, буде проведено озеленення території та встановлено декоративну огорожу.

Паралельно проводитимуться роботи по реконструкції будівлі клубу, в якому згодом буде розташовано музей спортивних досягнень Краснопільщини. Наразі вже замовлено та виготовляються металопластикові вікна і двері та заплановано фарбування фасаду. Це ті роботи, які передбачаються в нинішньому році. З наступного року буде проведена заміна покрівлі та проведені внутрішні роботи, – відмітив Юрій Яремчук.

Керівник громади також зазначив, що поки не визначено який саме буде мати вигляд пам’ятний знак видатному земляку-важкоатлету.

- Робота в даному напрямку триває і ми найближчим часом визначимося з його виглядом. Крім того, ведуться перемовини з різними меценатами України та міста Сум з питань їх участі в облаштуванні даного парку, – підкреслив Юрій Яремчук.

Також поряд з парком буде облаштовано прилеглу територію та зупинку громадського транспорту.

- В наступному році ми будемо відзначати 80 років з дня народження нашого славетного земляка, тому ці заходи повинні бути проведені на належному рівні, а відповідні роботи по створенню скверу мають бути виконані вчасно, - резюмував Юрій Яремчук.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь