A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

КРАСНОПІЛЬСЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ЮРІЙ ЯРЕМЧУК ВЗЯВ УЧАСТЬ У ЗАСІДАННІ РАДИ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ

Дата: 25.10.2017 23:47
Кількість переглядів: 1101

Представники делегації від Сумської області під час засідання Ради регіонального розвитку почули від керівників держави чітку оцінку стану справ в Україні, плани подальшого розвитку країни і завдання щодо оперативної роботи, яку спільно повинні проводити всі гілки влади.

Говорячи у своєму виступі про позитивні зміни, що відбуваються в Україні, Президент України Петро Порошенко зазначив: «Відновлення доріг цього року стало загальнонаціональним проектом. Цього року, завдяки уряду, ми зробили кардинальне зрушення вперед в цьому напрямку».

Крім того, глава держави наголосив, що децентралізація в Україні подолала скептичні настрої на місцях і довела свою ефективність для розвитку місцевих громад.

«Із реформ, безумовно, і ми тут можемо всі підтвердити, що однією з найголовніших і найрезультативніших є децентралізація. За три роки її впровадження власні доходи місцевих бюджетів зросли приблизно в два з половиною рази», - сказав Петро Порошенко під час виступу на шостому засіданні Ради регіонального розвитку.

«Делегація Сумської області сьогодні почула, в якому ключі ми маємо працювати, куди рухатися, і все це ми розповімо на нашому обласному засіданні Ради регіонального розвитку, яке проведемо незабаром», – зазначив очільник Сумщини Микола Клочко журналістам після першої частини засідання.

Про процеси децентралізації на Сумщині розповів журналістам голова Краснопільської ОТГ Юрій Яремчук.

«Курс на розвиток визначено і Держава в цьому нам допомагає, надає надзвичайно великі фінансові можливості для становлення громад, розвитку їх інфраструктури, закладів соціальної сфери тощо, – зазначив керівник Краснопільської ОТГ. – А сьогодні на засіданні мова йшла про конкретні кроки, які здійснюються на рівні держави по залученню інвестицій, створенню робочих місць. І все це ми повинні доносити до людей».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь