A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

новини

Дата: від до Скинути

ЯК ОТРИМАТИ СТАТУС ДИТИНИ, ЯКА ПОСТРАЖДАЛА ВНАСЛІДОК ВОЄННИХ ДІЙ ТА ЗБРОЙНИХ КОНФЛІКТІВ ‼️

Згідно постанови КМУ від 05.04.2017 № 268 оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів можна дитині, а також особі, яка на час воєнних дій, збройних конфліктів, збройної агресії російської федерації не досягла 18 років, і в результаті:

13:35 21.10.2023

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

19 жовтня 2023 року під головуванням секретаря селищної ради Ірини Юхти, голови селищної комісії, було проведено засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

14:13 19.10.2023

ДО УВАГИ ВЛАСНИКІВ ЗЕМЕЛЬНИХ ПАЇВ

Після набрання чинності Закону України від 11.04.2023 року № 3050-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо звільнення від сплати екологічного податку, плати за землю та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, за знищене чи пошкоджене нерухоме майно» Краснопільською селищною радою на підставі  відповідних заяв сільськогосподарських підприємств в межах компетенції були прийняті рішення щодо визнання земельних ділянок сільськогосподарського призначення непридатними для використання за цільовим призначенням у господарській діяльності у зв’язку з потенційною загрозою їх забруднення вибухонебезпечними предметами згідно переліку, зазначеному у додатках до таких рішень, та встановлені пільги відповідно до норм Податкового кодексу України:

11:45 13.10.2023

УВАГА ФЕЙК❗️НЕДОВІРЯЙТЕ ПОШИРЕННЮ ЧЕРГОВИХ ФЕЙКІВ❗️❗️❗

Сьогодні на всіх телеграм каналах та соціальних мережах поширюється фейкова інформація, про закупівлю Краснопільською селищною радою автомобіля Toyota Land Cruiser для ВЛАСНИХ ПОТРЕБ!!! НАДАЄМО ОФІЦІЙНУ ІНФОРМАЦІЮ, стосовно цього: Краснопільською селищною радою було отримано цільову субвенцію (кошти на придбання вказаного автомобіля) з обласного бюджету до місцевого бюджету для закупівлі автомобіля підвищеної прохідності зазначеної марки для виконання бойових завдань однією з військових частин, які боронять нашу державу на півдні України. Повідомляємо, що автомобіль був закуплений за ці кошти офіційно через систему Прозорро та переданий рішенням сесії Краснопільської селищної ради за актом приймання-передачі відповідній військовій частині, 18 вересня 2023 р. Наголошуємо, що   ЖОДНОЇ КОПІЙКИ НА ПРИДБАННЯ АВТОМОБІЛЯ З МІСЦЕВОГО БЮДЖЕТУ НЕ ВИТРАЧЕНО!!! За кошти ПДФО  військових, які надійшли до бюджету селищної ради, потягом року було придбано літальні апарати (квадрокоптери різних моделей і потужностей), різні будівельні матеріали для облаштування та захисту позицій наших захисників, відповідно до запитів, які надходили від військових частин до Краснопільської селищної ради.  Можно стверджувати, що всі коментарі та весь цей фейк діє в інтересах ворога, що спеціально намагаються розхитати ситуацію в прикордоному селищі. Краснопільська селищна рада підготувала звернення до відповідних компетентних органів щодо розслідування за поширення недостовірної та маніпулятивної інформації та для захисту честі, гідності та інтересів Краснопільської селищної ради і її посадових осіб, а також щодо деяких безпідставних та безглуздих коментарів.

21:09 11.10.2023

НЕ НЕХТУЙТЕ сигналом "ПОВІТРЯНА ТРИВОГА"

Якщо звучить сигнал «Повітряна тривога!» негайно слідуйте до найближчого укриття. Завчасно дізнайтеся про місце їх розміщення біля вашого будинку чи місця роботи. Якщо не встигли добігти до укриття негайно перейдіть у приміщення без вікон, скористайтеся правилом «двох стін». На випадок, якщо зникне зв’язок, Інтернет, світло, проговоріть із близькими порядок дій та місце зустрічі. Збережіть місця розташування Пунктів Незламності. Завантажте карти місцевості, що працюють без Інтернету. Вдома зробіть запас продуктів першої необхідності та води.

11:31 11.10.2023

10 ЖОВТНЯ - ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ МЕНТАЛЬНОГО ЗДОРОВ’Я

10 жовтня в Україні відзначається Всесвітній день ментального здоров’я. Ця дата встановлена Всесвітньою організацією охорони здоров’я і вперше відзначена за ініціативою Всесвітньої федерації психічного здоров’я у 1992 році.  

16:34 10.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь