A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

новини

Дата: від до Скинути

Уряд презентував порядок отримання аграріями держпідтримки за двома програмами на 2022 рік

Уряд опублікував Порядок надання грантів на створення та розвиток переробних підприємств та Порядок для створення або розвитку садівництва, ягідництва та виноградарства та надання грантів для створення або розвитку тепличного господарства. Про це ідеться у постановах № 739 Кабінету міністрів України та № 738

14:15 11.07.2022

Мікрогранти на створення або розвиток власної справи

Дія, Ощадбанк та Державна служба зайнятості розпочали надання консультації клієнтам, які бажають взяти участь в програмі з метою запуску нового або розвитку діючого бізнесу зі створенням нових робочих місць.

13:26 05.07.2022

Якщо змінився постачальник газу, кому передавати показання лічильника?

Незалежно від того, хто є вашим постачальником газу, показання лічильника необхідно передавати газорозподільній компанії АТ «Сумигаз». Саме «Сумигаз» проводив і продовжує проводити облік газу.

09:03 05.07.2022

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ПОЛІЦІЇ. ЩИРО ВІТАЄМО ВАС З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ – ДНЕМ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ!

Щодня і щохвилини ви стоїте на варті громадського порядку, запобігаєте злочинам та правопорушенням. Не раз вам доводиться ризикувати власним життям, проявляти справжній героїзм і відвагу. Чіткість і злагодженість ваших дій, вміння швидко приймати рішення та аналізувати ситуацію – запорука безпеки і спокою всього суспільства.

08:12 04.07.2022

КРАСНОПІЛЬСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ОТРИМАЛА БУДІВЕЛЬНІ МАТЕРІАЛИ ВІД МІЖНАРОДНОЇ ГУМАНІТАРНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «ЛЮДИНА В БІДІ»

Необхідні набори краснопільчанам для першочергового відновлення житлових приміщень, які постраждали від вибухів та артобстрілів, сформували й передали в громаду представники Міжнародної гуманітарної організації «Людина в біді» (People in Need, PIN), яка спільно з ГО «Філософія здоров’я» за підтримки Європейського Союзу (ЕСНО) реалізує проект «Надання будівельних матеріалів домогосподарствам, житло яких було пошкоджено в результаті воєнних дій».

10:05 30.06.2022

У КРАСНОПІЛЬСЬКІЙ ГРОМАДІ ТРИВАЄ РОБОТА З ОБСТЕЖЕННЯ ПОШКОДЖЕНИХ ВНАСЛІДОК ВІЙСЬКОВОЇ АГРЕСІЇ РФ БУДІВЕЛЬ, ВИЗНАЧАЮТЬСЯ ОБСЯГИ РОБІТ

У Краснопільській громаді працює створена у травні виконавчим комітетом селищної ради комісія з обстеження будівель та споруд, пошкоджених внаслідок військової агресії рф. Для складання дефектних актів та кошторисної документації на необхідні роботи залучаються підрядники. Наразі вже складено близько 180 актів обстеження: це 30 адмінбудівель і 150 житлових будинків мешканців громади.

14:51 27.06.2022

Економіка України має працювати – для підтримки армії та наближення нашої перемоги.

Щоб розширити консультаційну підтримку працівників і роботодавців у важкий період воєнних дій, Держпраці запускає нову інформаційну кампанію “Україна працює!”. – Як перезапустити бізнес на новому місці? – Які особливості трудових відносин під час воєнного стану? – Які права та гарантії мають мобілізовані працівники?

09:36 27.06.2022

Гуманітарна допомога від Великої Британії

Гуманітарна допомога від Великої Британії вже доставлена для жителів Грабовського та Ряснянського старостинських округів. Також, наразі триває відправка партії гумвантажу для Славгородського старостинського округу.

14:41 23.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь