A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

новини

Дата: від до Скинути

Внесені зміни до прикордонного режиму

Внесені зміни до прикордонного режиму

Краснопільська селищна рада доводить до відома, що Уряд України постановою № 1292 від 7 грудня 2023 року вніс зміни до постанови КМУ від 27 липня 1998 року № 1147 «Про прикордонний режим». 

13:07 05.01.2024

З НОВИМ РОКОМ!!!

З НОВИМ РОКОМ!!!

Шановні жителі нашої громади сердечно вітаю Вас із Новим роком!

10:57 31.12.2023

ДО УВАГИ. ПАМЯТКИ!!!

ДО УВАГИ. ПАМЯТКИ!!!

ЯКЩО ЛУНАЄ ДОВГИЙ БЕЗПЕРЕРВНИЙ СИГНАЛ СИРЕНИ ТРИВАЛІСТЮ ДО ОДНІЄЇ ХВИЛИНИ, ЦЕ ОЗНАЧАЄ - «ПОВІТРЯНА ТРИВОГА!».

14:16 27.12.2023

Національна гвардія України – складова сектору безпеки й оборони держави

Національна гвардія України – складова сектору безпеки й оборони держави

З метою популяризації Національної гвардії України – складової сектору безпеки й оборони держави, яка відіграє важливу роль у відсічі збройної агресії рф, а також поширення інформації про вакансії та можливість проходження служби в лавах Національної гвардії УкраїниСім відеороликів під умовними назвами «40 сек 4к», «Вертикаль довге без звуку», «Вертикаль коротке без звуку», «Горизонт без звуку довгий», «Коротке 17 сек», «коротке горизонт (1)», «Коротке горизонт без звуку» хронометражем 40 с., 30 с., 17 с., 40 с., 17 с., 17 с., 17 с. та два аудіоролика під умовними назвами «Коротке МП3 Швидка начитка (1)», «МП3 довге» хронометражем 10 с., 25 с., створені з метою популяризації Національної гвардії України як однієї з ключових складових сектору безпеки й оборони держави, відповідають  визначеним законодавством вимогам до соціальної реклами. Всі відеоролики можна переглянути за посиланням http://surl.li/ntfce .

14:34 25.12.2023

ЩИРО ВІТАЄМО З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!!!

ЩИРО ВІТАЄМО З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!!!

Різдво - улюблене зимове свято багатьох українців, свято радості і дива.  Не важливо, як ви відзначите прийдешнє Різдво - з подарунками і накритим столом, або лише з молитвою. Головне - щиро вірити, що наші висловлені в молитвах прохання здійсняться. А у всіх українців зараз спільне бажання.

13:15 25.12.2023

Профілактика нещасних випадків у зимовий період

Профілактика нещасних випадків у зимовий період

З метою попередження нещасних випадків на підприємствах кожен працівник повинен відповідально ставитися до свого здоров'я під час виконання робіт у зимовий період. Головними травмонебезпечними факторами, що призводять до нещасних випадків та травм у зимовий період, є незадовільний стан доріг та тротуарів (ожеледиця, неприбраний злежаний сніг, приховані  під снігом вибоїни та ями), падіння на працівників бурульок, льодових та снігових наростів, крижаних брил під час пересування біля будівель, знижена температура повітря, охолоджені елементи обладнання, несприятливі погодні умови (сильний вітер, значні коливання температури повітря, чергування відлиг і заморозків). Крім того, значна частина травм пов'язана з транспортом під час входу-виходу працівників із нього. Найбільш залежать від впливу холодних погодних умов такі види діяльності працівників: робота на відкритих майданчиках; робота у приміщеннях, які не обігріваються; робота, пов'язана з пересуванням до об'єкта обслуговування; робота на транспортних засобах; охоронна діяльність. Аналізуючи причини нещасних випадків при виконанні робіт в зимовий період на підприємствах, більшості з них можна було б запобігти, якби вчасно було проведено профілактичну роботу, яка починаться з організаційних заходів та своєчасного проведення інструктажів з охорони праці. Підприємствами  та організаціями повинно бути організовано своєчасне очищення територій від снігу та льоду, посипання доріг та пішохідних доріжок піском, сіллю або іншими реагентами, очищення покрівель від снігу та бурульок, особливо в період потеплінь, а у разі неможливості обмеження доступу працівників та громадян до небезпечних ділянок, забезпечення виконання заходів протипожежної безпеки під час користування обігрівальними приладами та при використанні відкритого полум'я, перевірка наявності та безперебійної роботи приміщень для обігріву та приймання гарячої їжі та напоїв, виконання комплексу заходів щодо утеплення приміщень. Всі ці проведені заходи допоможуть зберегти життя і здоров'я людей у непростих зимових умовах.

11:36 22.12.2023

З ДНЕМ ЕНЕРГЕТИКА УКРАЇНИ!

З ДНЕМ ЕНЕРГЕТИКА УКРАЇНИ!

22 грудня 2023 року відзначають День енергетика України. Працівники енергетичної промисловості щодня підтримують наше комфортне життя та економіку, а під час повномасштабної війни рятують країну від темряви та доводять, що здатні на неможливе.

10:15 22.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь