A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

новини

Дата: від до Скинути

ДЛЯ УКРАЇНЦІВ В ОКУПАЦІЇ: ПРО ЩО ВАРТО ПАМ’ЯТАТИ, ЖИВУЧІ ПОРЯД З ВОРОГОМ

Підвищення рівня правової освіченості українців, які залишилися на тимчасово окупованих територіях, сприяє боротьбі з дезінформацією, що є невіддільною частиною політики ворога. Пропагандистські тезиси мають на меті викликати у громадян зневіру до влади та переконати у необхідності співпраці з рф.

15:55 21.11.2023

Вакцинація населення України – це питання національної безпеки.

Вакцинація населення України – це питання національної безпеки. Тому важливо, щоб сторони, долучені до цього процесу, мали доступ до актуальної та достовірної інформації про вакцини, щеплення, процедуру та локації надання цієї медичної послуги. У квітні 2023 року розпочав роботу Національний портал з імунізації vaccine.org.ua (далі – Портал), створений ГС “Коаліція за вакцинацію” в рамках проєкту USAID “Розбудова стійкої системи громадського здоров’я“, який реалізується на підтримку Міністерства охорони здоров’я України та Центру громадського здоров’я МОЗ України.

15:45 21.11.2023

21 листопада 2023 року День Гідності та Свободи – особлива дата для кожного свідомого українця!

Цього дня  Україна відзначатиме 10-у річницю початку Євромайдану та Революції Гідності, яка змінила хід історії країни і усього світу. Ми віддаємо належну шану патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року - лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

14:33 20.11.2023

Щороку в четверту суботу листопада Україна вшановує пам’ять жертв голодомору 1932–1933 років і масових штучних голодів 1921–1923 і 1946–1947 років

У 2023-му День пам’яті жертв голодоморів припадає на 25 листопада. Долучіться в цей день о 16.00 до Загальнонаціональної хвилини мовчання. Згадайте про мільйони людських життів, які Україна втратила внаслідок Голодомору і масових штучних голодів.

14:41 17.11.2023

Чергова допомога у вигляді двох електровелосипедів для соціальних робітниць завдяки проєкту «Криза в Україні: Реагування та відновлення з урахуванням потреб людей з інвалідністю під керівництвом та за координації організацій осіб з інвалідністю (2-г

Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг» Краснопільської селищної ради отримала чудовий подарунок у вигляді двох електровелосипедів для соціальних робітниць. Цей транспорт полегшить роботу працівникам установи, так як розвиває значну швидкість, є маневреним, обладнаний місткою корзиною, яка дозволяє покласти продукти, медикаменти чи інші речі. Все це завдяки проєкту «Криза в Україні: Реагування та відновлення з урахуванням потреб людей з інвалідністю під керівництвом та за координації організацій осіб з інвалідністю (2-га фаза)», який реалізується Національною Асамблеєю людей з інвалідністю України  за підтримки Європейського форуму інвалідності (EDF) та Християнської місії незрячих (СBM). Щиро дякуємо за допомогу Генеральному секретарю Назаренко Вікторії Миколаївні і всім причетним до цієї доброї справи.

13:08 17.11.2023

Учні Краснопільської громади серед кращих в Сумському районі в змаганнях «Сool Games»!

16 листопада  в м. Суми відбувся зональний етап змагань Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів «Сool Games», в яких змагалися учні закладів освіти Сумського району. Цьогоріч Краснопільщину у другому віковому дивізіоні представили 2 команди:  Самотоївського ліцею та Краснопільського ліцею №1 Краснопільської селищної ради. Наші учні показали достойний рівень підготовки, а учні Краснопільського ліцею №1 вийшли до обласного етапу Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів «Сool Games».

08:49 17.11.2023

Щорічно 16 листопада відзначають День працівників радіо, телебачення та зв'язку України.

Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку! Вітаємо вас із професійним святом! Це свято об’єднує людей різних професій: журналістів, редакторів, видавців, операторів – всіх тих, чия благородна праця забезпечує одне з основних прав громадян – право на отримання інформації. Без сучасних комунікацій сьогодні неможливе цивілізоване, повноцінне життя. Ваша праця дозволяє мешканцям будь-якого населеного пункту відчувати себе в центрі подій, бути поінформованими. Неймовірно важливою ваша повсякденна робота стала під час війни. Ворог намагається лишити нас зв’язку, веде брудну інформаційну війну. Але це марно, бо завдяки вам наші люди завжди проінформовані про небезпеку, ситуацію на фронті та боротьбу всієї держави проти загарбників.

11:24 16.11.2023

Триває прийом заявок на конкурс «Варто: Єднання»

Громадські інституції, які працюють на підтримку ветеранів та членів їх сімей, зможуть отримати від 800 тис. грн до 2,5 млн грн фінансової підтримки у межах нового конкурсу «Варто: Єднання».

15:08 13.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь