A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

КРАСНОПІЛЬСЬКА ОТГ ДОЛУЧАЄТЬСЯ ДО ПРОГРАМИ "ЗАПУСК РЕГІОНІВ"

Дата: 08.11.2017 14:03
Кількість переглядів: 956

В рамках програми "Запуск регіонів" ініційованою Українським Інститутом Міжнародної Політики в залі засідань Краснопільської ОТГ відбувся семінар-нарада з питань надання консультацій, експертної підтримки щодо запланованих та розроблених проектів розвитку об'єднаних громад. Участь у засіданні взяли Краснопільський селищний голова об'єднаної територіальної громади Юрій Яремчук, керівники структурних підрозділів та депутати селищної ради, громадськість.

- Нам, як новоствореній громаді, необхідно набувати необхідних навичок стратегічного підходу до розвитку своєї території, - розпочинаючи захід зазначив Юрій Яремчук. - Подібні тренінги допомагають громадам підвищити рівень своїх знань в розробці стратегій розвитку територій, навчитися освоювати кошти державної фінансової підтримки, працювати з інвесторами, в тому числі міжнародними фондами та організаціями, готовими інвестувати в якісні проекти, - додав керівник об'єднаної громади.

Даний семінар є третім етапом співпраці Інституту з громадами, який охоплює низку питань діяльності ОТГ, зокрема, децентралізації, розвитку регіонів України, органів місцевого самоврядування та підвищення професіоналізму та відповідальності влади на місцях.

- Однією з важливих тем нашого тренінгу є питання стратегічного планування. Потім з’являються оперативні цілі і завдання, що далі слугуватимуть проектами. Для того, аби їх вигравати, важливо запропонувати дійсно щось унікальне та суспільно важливе, – розповіла в ході тренінгу експерт Українського інституту міжнародної політики Надія Афанасьєва.

Також експерти Інституту відзначили, що Краснопільська ОТГ є конкурентоспроможною громадою, яка працює над чималою кількістю проектів та програм, що в свою чергу слугує впевненості в майбутньому, сприяє розвитку території та створенню комфортних умов проживання мешканців об'єднаної громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь