A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ПРО ЗАСІДАННЯ ДВАДЦЯТЬ СЬОМОЇ СЕСІЇ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ОТГ

Дата: 27.02.2019 18:56
Кількість переглядів: 862

27 лютого 2019 року відбулася двадцять сьома сесія Краснопільської селищної ради. Головував на засіданні керівник громади Юрій Яремчук. В роботі пленарного засідання також взяли участь керівники відділів виконавчого апарату, посадові особи структурних підрозділів, керівники комунальних установ та в.о. старост старостинських округів Краснопільської селищної ради, голова районної ради Віталій Савоненко.

У ході засідання було розглянуто та прийнято 49 рішень порядку денного. Це зокрема:

- Про звіт про виконання селищного бюджету за 2018 рік;

- Про внесення змін до рішення Краснопільської селищної ради від 21.12.2018 «Про селищний бюджет смт Краснопілля  на 2019 рік»;

- Про затвердження звіту  про роботу виконавчого комітету селищної ради за 2017 - 2018 роки та інші.

Прийнято відповідні рішення щодо звітів про роботу відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності, відділу фінансів, відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарської діяльності, відділу освіти, відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Краснопільської селищної ради за 2018 рік.

Депутати також заслухали та затвердили рішення про хід виконання селищної програми економічного і соціального розвитку за 2018 рік, про хід виконання Програми правової допомоги населенню селищної ради на 2018-2020 роки та про хід виконання Програми зайнятості населення селищної ради на 2018-2020 роки.

Також затвердили депутати Програму розвитку культури, мистецтва та охорони культурної спадщини Краснопільської селищної ради на 2019-2021 роки та Програму розвитку фізичної культури і спорту Краснопільської селищної ради на 2019-2021 роки.

Крім того, надано матеріальну допомогу на лікування мешканцям громади та надано одноразову матеріальну допомогу громадянам які уклали контракт на проходження військової служби у Збройних силах України. 

Прийнято ряд рішень, які стосуються роботи селищної ради в сфері житлово-комунального господарства, а саме рішення щодо передачі майна в оренду.

У ході цієї сесії прийнято рішення щодо затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволу на розробку проектів землеустрою тощо.

З метою наповнення та збільшення доходної частини бюджету Краснопільської селищної ради депутатами обговорено та затверджено низку майнових питань, що стосуються передачі в оренду земельних ділянок сільськогосподарського призначення.

Загалом, незважаючи великий перелік питань порядку денного, засідання двадцять сьомої сесії селищної ради пройшло злагоджено та організовано. По всіх питаннях, які виносилися на порядок денний, були прийняті відповідні рішення.

Підбиваючи підсумки роботи сесії керівник громади Юрій Яремчук подякував усім депутатам за роботу, активність при обговоренні питань порядку денного.

- Спільними зусиллями сумлінних платників податків та депутатів селищної ради були прийняті рішення щодо виділення коштів, що будуть спрямовані на виконання завдань передбачених Програмою економічного і соціального розвитку на 2019 рік. Зокрема виділені кошти на вирішення питань соціального захисту населення, покращення медичного обслуговування, а саме на забезпечення бензином транспортних засобів, які здійснюють обслуговування медичних закладів та населення, підтримку закладів освіти, ремонт автобусів та початок робіт по облаштуванню початкової ланки навчальних закладів громади з нового навчального року. Крім того було виділено кошти на проведення робіт і облаштування тренажерної зали Краснопільської ДЮСШ та придбання спортивного інвентарю футбольній команді «Явір» для участі нашої команди в Першості області з футболу. Також кошти будуть спрямовані і на підтримку роботи правоохоронних установ, - підбиваючи підсумки засідання сесії зазначив очільник громади.

Користуючись нагодою селищний голова запросив всіх присутніх відвідати свято Масляної, що має відбутись 2 березня на центральній площі селища Краснопілля.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь