A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

У КРАСНОПІЛЬСЬКІЙ ОТГ ТРИВАЄ ПІДГОТОВКА ДО ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ

Дата: 20.08.2019 20:27
Кількість переглядів: 1381

Відбулася апаратна нарада, яку провів керівник громади Юрій Яремчук. У нараді взяли участь керівники структурних підрозділів апарату селищної ради та комунальних установ громади.

Спочатку очільник громади зупинився на актуальних питаннях життєдіяльності Краснопільської ОТГ, благоустрою, забезпечення стабільної роботи закладів соціальної сфери, підготовки їх до опалювального сезону, завезенню твердого палива тощо.

Слід зазначити, що з метою забезпечення своєчасної підготовки комунальних підприємств та закладів соціальної сфери громади до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років прийнято рішення виконавчого комітету селищної ради від 15.05.2019 р. №46 «Про підсумки проходження опалювального сезону 2018-2019 років та підготовку закладів соціально-культурної сфери та комунальних підприємств селищної ради в осінньо-зимовий період 2019-2020 років», яким утворено селищний оперативний штаб та затверджено заходи з підготовки закладів бюджетної сфери та комунальних підприємств до роботи в осінньо-зимовий період. Так, станом на 10 серпня поточного року заклади соціальної сфери підготовлені до роботи в осінньо-зимовий період на 93%. Ведеться робота з підготовки актів готовності котельного господарства ТОВ «Теплоенерго» та закладів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період, які необхідно подати до інспекції Держенергонагляду у Сумській області.

- Тільки своєчасно розпочатий та якісно виконаний весь комплекс заходів по підготовці до опалювального періоду може гарантувати стабільну роботу закладів соціальної сфери, з мінімальною кількістю позаштатних ситуацій у осінньо-зимовий період, - зазначає селищний голова Юрій Яремчук.

Особливу увагу було приділено питанню підготовки закладів освіти до нового навчального року, продовження впровадження державного освітнього стандарту Нової української школи на рівні початкової ланки в усіх освітніх закладах громади, придбання для цього необхідного мультимедійного обладнання, підготовки класних та ігрових кімнат тощо.

Також обговорені організаційні питання відзначення Дня Державного Прапора та 28-ї річниці незалежності України.

За підсумками наради були дані відповідні доручення та визначені строки їх виконання.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь