A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ СЕЛИЩНОЇ РАДИ, ЯКЕ ПРОВІВ КЕРІВНИК ГРОМАДИ ЮРІЙ ЯРЕМЧУК

Дата: 18.12.2019 16:08
Кількість переглядів: 697

Під час засідання було обговорено ряд питань і прийнято відповідні рішення, що мають важливе значення для життєдіяльності селищної ради.

Головним питанням порядку денного було обговорення Програми заходів економічного і соціального розвитку та бюджету Краснопільської селищної ради на 2020 рік.

З інформацією про основні положення та завдання Програми виступив начальник відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності Віталій Расторгуєв. В основу Програми покладено ключові положення Стратегії розвитку Краснопільської селищної ради на 2018-2020 роки, Плану її реалізації на 2018-2020 роки. Метою Програми визначено створення умов для забезпечення динамічного та збалансованого розвитку громади, підвищення її конкурентоспроможності, економічного зростання та якості життя населення.

Основні складові бюджету селищної ради на 2020 рік озвучила начальник відділу фінансів Лариса Василенко. В основу розрахунків доходів загального фонду бюджету селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік покладено основні прогнозні показники економічного і соціального розвитку громади, основні напрямки бюджетної політики. Прогнозні надходження доходів загального фонду (власний фінансовий ресурс) бюджету об’єднаної територіальної громади на 2020 рік визначені у сумі 81 497,1 тис. гривень.

У ході засідання члени виконкому затвердили план роботи виконавчого комітету на 2020 рік, план заходів під час проведення новорічних та різдвяних свят на території Краснопільської селищної ради, прийняли рішення про проведення громадських робіт на території селищної ради у 2020 році, а також затвердили плани роботи виконуючих обов’язки старост на наступний рік.

Крім того, було затверджено Положення про здійснення організаційних заходів по створенню умов належного відбуття кримінального покарання у виді громадських робіт, адміністративного стягнення у виді суспільно корисних робіт та адміністративного стягнення у вигляді громадських робіт на 2020 рік.

За підсумками розгляду питань порядку денного ухвалено відповідні рішення.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь